Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudok 2 lány név közül...

Nem tudok 2 lány név közül választani. Zselyke vagy Zoé? Melyik lány név szimpatikusabb nektek és miért? A vezetéknevéhez mindkettő illik.

Figyelt kérdés

jan. 26. 22:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
8.mellesleg csak a véleményem és nem hiszem hogy belekötöttem bárkibe!
jan. 26. 23:45
 12/32 A kérdező kommentje:
9-köszönöm én is igy gondolom.
jan. 26. 23:45
 13/32 anonim ***** válasza:
66%
A Zselyke gaygyi, de nektek kell tetszen, nem mindegy vadidegen emberek velemenye ?
tegnapelőtt 00:26
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
A Zselyke nekem úgy hangzik, mint egy rovar, úgyhogy inkább Zoé.
tegnapelőtt 03:38
 15/32 anonim ***** válasza:
63%
DE minek kérdezed ha nem fogadod el a válaszokat? Legyen Zselyke Zoé és kész...max megváltoztatja ha nagyon cikinek érzi
tegnapelőtt 06:19
 16/32 anonim ***** válasza:
64%
Nekem tetszik a Zselyke, abban látom a hátrányát, hogy külföldön kimondhatatlan. Inkább a Zoét adnám a kettő közül.
tegnapelőtt 08:28
 17/32 anonim ***** válasza:
43%
Nekem jobban a Zselyke, de csatlakozva a 16-os, érdemes megfontolni hogy olyan nevet kapjon, amit angolul is ki lehet mondani. Nálam ez nem elsődleges szempont, de nem is az utolsó. Viszont a Zselyke szerintem sokkal szebb név mint a Zoé.
tegnapelőtt 08:33
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
A Zoé számomra az egyik legidétlenebb név, úgyhogy a Zselykét adnám.
tegnapelőtt 08:36
 19/32 anonim ***** válasza:
63%

A Zselyke undorító, ronda név, ráadásul csak Magyarországon tudják kimondani, ami manapság nagy hátrány.

A Zoé legalább szép

tegnapelőtt 10:32
 20/32 anonim ***** válasza:
66%
Mintha egy bogar fajta lenne latinul a Zselyke. Borzalmas. De nem az en gyerekemnek kell egnie miatta egesz eleteben, igy nekem mindegy milyen nevet adsz.
tegnapelőtt 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!