Kinek milyen babakocsija van? Pro és kontrát is irjatok, és hogy mennyi idős a baba! Mindenki irjon!
Pierre cardin PS682. Három az egyben (mózes, sport, bébihordó).
Imádom, hogy pillekönnyű, 6 kg-os a váz. Elég kicsire össze lehet csukni, nagyon könnyen fordul, a tolókar állítható magasságú. Első kerekei bolygosíthatók, a hátsó kerekek felpumpálhatók.
De. Sajnos a mózesben csak 7 hetes koráig maradt meg a babám, így tulajdonképpen fölösleges volt ezt a kocsit vennünk. Elég lett volna egy téliesíthető, később sporttá alakítható babakocsi, és plusz egy bébihordó. Így sokat spórolhattunk volna (ez 80-ba került).
Firstwheels. Mózes, maxi cosi hordi. Minden igényt kielégít. Mondjuk egy pici csomitartóba maecrásan fér be.
A quinny is jó mózessal és hordival szintén, kinézetre is hasonló csak az jóval drágább és kisebb a bevásárló kosara sokkal.
Szia!
Én majd most jól le leszek pontozva,mert viszonylag drága babakocsiban tolom a bébim popóját :-)
Nekünk egy komplett Quinny buzz szettünk van, mózessel, hordival, bundazsákokkal,pelenkázó plussz egy babakocsitáskával, előlre hókerekekkel.
Azért vettük ezt, mert a minőség volt a fontos.
Tudom, hogy biztonságos a hordozó, amibe beletettem,hogy nem fog kitörni egyik kereke sem, nem lifeg a tolókar, jó puha az ülőrésze+xl szivacs is van hozzá, ha nagyobb a baba, vagy be van öltöztetve is elférjen benne.
Hidraulikusan nyilik, záródik, ezért tényleg egy kezes babakocsi.
Amit hiányolok az az, ogy lehetnének picit nagyobbak elől a kerekei.
De egyébként tényleg nagyon szeretjük.
Espiro Magic3. Könnyű, egy kézzel irányítható, kicsire összecsukható, majdnem teljesen fektethető, így tud benne aludni is a 11 hós kisfiam.
Sajnos elég kicsi a bevásárló hálója és a kerekei sem nagyok.
nekünk CAM MB X6 van :-)
Imádom! Annak idején sokat keresgéltünk.Kellett az aluváz,mert cipelnem kell babakocsit,mert a mi szintünkön van a tároló. Állítható tolókar,mert alacsony vagyok stb.
Szóval eddig bevált,a babánk 5 hónapos.Még a mózest használjuk. Viszonylag nagy kerekei vannak,könnyen irányítható,eddig hibáját nem vettem észre,de a sportrészt még ez után fogjuk használni.
A hordozójának talán az a hibája,hogyha kiveszem a szűkítőbetétet,akkor kicsit "fapados"...márpedig lassan ki kell venni,hogy kényelmes legyen neki. Ha valaki kérdezne a babakocsival kapcsolatban szívesen válaszolok.
Komplett quinny buzz átettem van, mindennel.
Mózes hordozó sportrész, csajos pink narancs.
Minden igènyemet kielégíti, párom 190 magas, de a tolókar max-ra kihúzva neki is kényelmes!
Van hozzá szúnyogháló esővédő szélfogó, pelenkázótàska, a vázon egy táska, bevásárló háló.
Kényelmes meleg szivscsos kagylóülése van.
Könnyű összecsukni kerekei leszedhetők egy mozfulattal, befèr a csomagtartóba. Könnyen nyílik, mindkèt irànyból a vázra tehető a sport rész.
Mózese hordozója hatalmas, ahoz is van esővédő szúnyoghàló!
2 éve megvan, most kezd az első kereke elromolni, boltban elcsúszik a járólapon, nem akar forogni,
biztonsági övé 2 éves gyereknek beöltözve nagykanátban rövid, karfán nincs nejlon borítás, szétrágta a gyerek
szuper kocsi!
Peg perego pliko p3. Nagyon szeretjük, bár sok negatív véleményt olvastam már, nekünk egy negatívum sem jött elő:)
Földúton, hóban, sárban, latyakban jól tolható, a babák szerették, kényelmes, jól pakolható, és viszonylag könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!