Kisfiam nagylábujja be van gyulladva. Mit tehetnék vele?
Figyelt kérdés
Tegnap este vettem észre, hogy be van gyulladva a körömágya. Kicsit gennyezett is neki. Nem vágtam körmöt a héten, tehát nem én sértettem meg. Mivel kenhetem neki?2009. jan. 9. 08:58
1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy 3 hónapos múlt.
2009. jan. 9. 08:58
2/8 anonim 

válasza:

nekeünk is volt ilyen, én is feltettem ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
a Tetrán kenőcs bevállt, na meg én kentem rá jó vastagon Neogranormont (mivel hámosító, gyulladáscsökkentő) és rendbe hozta prímán.
8 hós kisfiú anyukája
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Akkor kipróbálom a Tetrant, csak Sudocreamet kenek rá nem Neogranormont.
2009. jan. 9. 09:16
5/8 A kérdező kommentje:
Az sajnos nincs itthon, és nem is megy a beszerzése egyik napról a másikra. Pedig biztos hogy használna.
Köszi a választ!
2009. jan. 9. 09:31
6/8 anonim 

válasza:

érdemes beszerezni a ferstöt mi nagyon sokat használjuk.
7/8 anonim 

válasza:

Nekünk is már kétszer volt ilyen pedig csak 4hónapos,én körömvirágkrémmel kentem be jó vastagon,rátettem egy gézdarabot és ráhúztam a zoknit.Ezt reggel és fürcsi után is megcsináltam és 3nap alatt rendbejött.Nekünk a doki azt mondta,hogy családi örökség,vszinű,hogy hajlamos lesz rá.
4hós baba anyuja
8/8 A kérdező kommentje:
Családi örökség?! Nekem most a jobb lábamon, a Botondnak a bal lábikóján van. Remélem valami hasznosat is örökölt tőlem!
2009. jan. 9. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!