Hol találok olyan rajzot, amibe a fogak előbújásának idejét jegyezhetem fel?
Figyelt kérdés
Láttam már ilyet, és ha valahol megtalálom, akkor én nem rajzolgatok.2009. jan. 9. 08:51
1/4 anonim 

válasza:

Szió!
Sajnos nem tudok segíteni, de engem is nagyon érdekelne a dolog!!! :)))
Zita
2/4 anonim 

válasza:

Ha veszel babanaplót, abban számos más egyéb dolog mellett ez is benne van. ( könyvesboltokban kapható, a születési adatoktól kezdve a havonta mért súly, hossz, mikor fordult meg, mikor kezdett kúszni-mászni stb) minden feljegyezhető, fotókat lehet beleragasztani, így "illusztrálható" is. Természetesen van rózsaszín és kék kiadás :-)
3/4 anonim 

válasza:

ÍGY VAN DE LEHET TESCOBAN IS KAPNI!!!!ÉN NAGYON ÖTLETESNEK TARTOM.ÍGY EGY CSOMÓ DOLGOT FELJEGYZEL A KICSIRŐL ÉS KÉSŐBB ÖRÖMMEL LAPOZGATOD HOGY ILYEN VOLT:)
4/4 anonim 

válasza:

Nekem van és emilbe eltudom küldeni. küldjetek privát emilt, és ahogy tudom elküldöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!