Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ízlett e a babátoknak az...

Ízlett e a babátoknak az alábbi típusú tápszer?

Figyelt kérdés
Vettem Nestlé "Gabonás folyékony innivaló-ennivaló tejpépet 6 hós kortól a 8 hós babámnak. Illetve Kölln márkájú Schmelzflocken nevezetű bio zabpelyhet ami 4 hós kortól ajánlott. Ha van valaki aki már adott ilyet a babájának kérem írja meg a tapasztalatait. Ízlett e neki, laktatott e annyi edejig mint a sima tápszer stb....?
2009. jan. 8. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Innivaló tejpépet sose adtam neki mivel nagyon rossz fogaknak sztem ha tejpépet cumiból issza, amúgy nekem 8 hónaposan még hipoallergén tápszert ivott.zabpelyhet nem ettünk sose
2009. jan. 8. 22:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem iszik már cumiból csak pohárból. És csak egy két napra adnám neki, mert most úgy döntött hogy nem fogadja el a tápszert. Ezekben viszont van vitamin és gondolom mivel más az íze talán megeszi. Legalábbis a védőnő azt mondta hogy pár napig akár egy hétig is elhagyható a tápszer. De akkor miből nyeri a vitaminokat? Mert az üveges bébikajákban nincs annyi amennyire szüksége van napi szinten. Rossz evő a lányom és ráadásul még fogzik is. Amit én készítek neki azt meg kiköpi öklendezik tőle.
2009. jan. 8. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!