Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Piros pöttyök jelentek meg a...

Piros pöttyök jelentek meg a lánykám punciján. (kívül) Mitől lehet? Mit kenhetek rá? Vagy vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
hintőpor, v neogranormon a jó...aztán majd tanácsadáson megmutatod...ha terjed akkor vidd dokihoz persze, de lehet csak egyszerűen bemelegedett ott kicsit
2009. jan. 8. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mosd meg neki nagyon jol, reggel is, es puderozd be neki, ha van otthon. Ha nem mulik, akkor vidd dokihoz. Nem a pisi csipheti ki neki? Tudom, hogy kivul van, de ha a bugyikaja pisis, akkor lehet attol.
2009. jan. 8. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ue. volt. Se a hintőpor se a neogronarmon nem segített. A dokinéni Canestent javasolt. Két nap alatt elmúlt pedig nagyon durván nézett ki.
2009. jan. 8. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
22.22 Telepatikusak voltunk:)
2009. jan. 8. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a Sudocrem segített.
2009. jan. 8. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem ue volt a kisfiamnál...nagyon csúnya volt, hámlott is a bőre, alig volt 3hetes. anyukám barátnője gyerekorvos, kérdeztem tőle mi ez, modta, gomba, és kenjem be canestennel. Alig 2nap alatt teljesen elmúlott. aztán a védőnéni azt mondta, hogy a szájpenésztől van. mivel kajcsinál lejutott a gomba a bélrendszerbe, onnan meg ki a kakival, és ez fertőzte meg.
2009. jan. 8. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, és mint utóbb kiderült, nem volt Patriknak szájpenésze, szóval nem tudni mitől jött elő a gomba. (talán pisis pelus)
2009. jan. 8. 23:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sokat segítettek:)
2009. jan. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!