Currys csirkét ehet a 2 éves gyermek?
Figyelt kérdés
Holnap Currys csirkét készítek, ehet ő is ebédre, nem túl fűszeres?ma 16:12
2/7 anonim válasza:
Indiában meg Dél-Kelet-Ázsiában minden gyerek ilyeneket eszik, és ezerszer füszeresebben, mint ami Magyarországon elképzelhetö. A gyerekeknek semmi baja töle
3/7 anonim válasza:
Picikém, a currynek kb. 1000 változata van...
Ha nem valami iszonyú chillis, akkor nem látom okat, miért ne kóstolhatná meg egy két éves kisgyerek.
A "Babák" kategóriaválasztás meg végképp talány e kérdésnél.
4/7 anonim válasza:
Egy KÉT ÉVES gyerek NEM baba
Egy két éves gyerek azt ehet, amit a család, a fűszerek meg nem ártanak neki (sem)
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kategória választás miatt! Csak azért tettem fel a kérdést, mert a curry fűszer más mint mondjuk egy pirosparik vagy hasonló fűszer (nekem)
ma 16:47
6/7 A kérdező kommentje:
*pirospaprika
ma 16:49
7/7 anonim válasza:
Az én gyerekem pl imádja a fűszeres és a csípős dolgokat is. Nyilván nem a taknyod, nyálad kifolyik csípőset, de csípősebbet, mint amit alapból adni mernék egy ekkora embernek. Ő baba kora óta imádja a fűszereket, most 2,5 éves. Kóstoltatni miért ne lehetne, legfeljebb nem ízlik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!