Figyel a gyermeketek ha mesét olvastok neki?
Hogyan olvasod fel neki?
másfél éves lesz. kiskorától kezdve mindig elmonom neki ugyanazt a verset, de azt fejből félhomályban. most szeretném, ha esténkét mese lenne, de nem figyel rá, csak jön oda és venné ki a kezemből a könyvet. lapozná, én viszont így nem tudom olvasni neki. ha adok neki egy másik könyvet, az nem érdekli. neki mindig az kell ami nálam van? Hogyan csináljam akkor? Tippek?
Az én fiam 11 hós lesz, mi egyelőre a déli alvás előtt mesélünk, de a metódus lehet ugyanaz: bevackolja magát az ölembe, cumi be, én fogom a könyvet és mesélek. Egyelőre csak leporellót, 3-4-et hogy én ne nagyon unjam meg, elmesélem a mesét, és utána 'megbeszéljük' ki vagy mi van a képeken. Utána a könyvvel együtt beültetem az ágyba, még kb. 10 percig 'olvas' aztán alszik.
Az első 2-3 hétben volt, hogy tépte ki a kezemből, meg is látszik rajtuk, de nemhogy megszokta, de várja is, hozza nekem a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!