Mit főzzek Karácsonykor, hogy akkor 11 hós babánk is tudjon enni velünk?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 11:14
1/7 anonim válasza:
szia
csinálj aszalt szilvával és sajttal töltött csirkemellet.Azt ő i megeheti,és nagyon egyszerű,gyors.a tieteket külön begöngyölgeted baconba,de az övét is aztán evés előtt leveszed róla.
2/7 anonim válasza:
Az én lányom pont egy éves lesz akkor. A rántott hal, rántott hús belsejéből már biztos adok neki , sült krumplit is ehet pár szemet, és csinálok neki kis krumplipürét külön. (egyébként van egy 3 évesem is aki nem szereti a sültkrumplit szóval így nem macerás mert amúgy is 2 felé főznék).
3/7 anonim válasza:
Szia! Ha van foga már és tud vele rágni akkor bármit meg ehet. Ha pulykát sütsz olyankor akkor azt, ha rántott halat / nálunk egyébként ez a kettő van/ akkor azt. Töltött kápit is simán megeheti. Te miket szoktál karácsonykor főzni?
4/7 A kérdező kommentje:
Még csak másfél éve vagyok háziasszony, tavaly meg Anyunál karácsonyoztunk:)Gondoltam pulykára vagy libamájra, narancsos kacsára...
2010. nov. 7. 13:46
5/7 anonim válasza:
húslevest, rántott/sült halat, gesztenyés csirkét, vadast...
szinte már mindent ehet, bármit készíthetsz :)
enyém 1 éves lesz akkor már, töltött kápiból is meg fogom kínálni, persze csak pár falattal :)
6/7 anonim válasza:
A lányom is 11 hós lesz karácsonykor. Mi minden évben pulykát sütünk, tört krumplival, sok zöldséggel. Abból majd turmixolok neki, mert darabosat még nem hajlandó enni. Két foga van.
7/7 A kérdező kommentje:
Még most nincs egy foga sem a babánknak, de talán addigra kibújik:)Darabosat már szokott enni.
2010. nov. 7. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!