Milyen itatót vegyek 4 hónapos babámnak?
Ha eddig elfogadta a cicit ès a cumisüveget, akkor nincs gond, látod cicizik mellette!
Az hogy cumisüveg, vagy itatópohár ugyan az! Ha a cumisüveg mellett nem szopizik akkor itatópohár mellett sem fog!
Aventes 2 vagy 3- as cumival add a tápszert! Hidd el, fog utánna szopizni, mert nagyon nehéz szívni azokat a cumikat, nem kényelmesedik el!
Próbáldki, én nem tudnám kiszívni mindd:D
avent itatópoharunk volt, nem szerettem, nagyon levegősen jön belőle az innivaló! Ez ugye az átszoktatás pohárra, mert nem cumi alakú hanem mint a pohárból is egyenes az a rész amit bekap a baba!
4 hónaposnak olyan pici a szája, nem is tudom hogy inna belőle!
Ha eddig nem utasította el a cicit, már nem is fogja, adhatod cumisüvegből!
Hát ha kanállal kéne vele megitatnom 120-150-180 mili tápszert, azthiszem megőszülnék mire beksnalazza!:D
na meg a kanalazás itatópoharazás közben rengeteg levegőt nyel attól hasfájás is lehet! Vagy némelyik itatópohárból folyik az ital, mintha kulacsból inna, nem kell szívnia, nem bírja nyelni annyi folyik neki, és azzal hamarabb leszokik a ciciről mert dől a tej nem kell szívni mrgdolgoznia érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!