Túl idegen hangzású, skarlátra hasonlít, nem is hangzik nekem névnek, színtelen, egyhangú hangzása van, önmagában is unalmas (hangzású) név, nemcsak más nevekhez hasonlitva. Már lejjebb vagyok tekerve az oldalon, de fölnéztem, a címsorban megláttam, hogy szkarlett ekezetek nelkül, így picit még hasonlít arra is, hogy ""sz_r lett"",bocsi. Ja és nem is hanzik névnek nekem a számomra, női névnek meg főleg. Semmi nőies nincs benne.Meg még, túl kemény, túl harcias ez a név.
Szimonetta,Arléna,Henriett(a),Marietta,Aletta(Letti),Loretta,Linett,Lizett,Ninetta ,Larett pl sztem jobb nevek
bocsi ha vmi nemjot írtam.
Azért írja így a kérdező mert Magyarországon idegen nevet is csak a magyar helyesirasnak megfelelően lehet anyakonyvezni.
Tehát hivatalosan nem irhatja úgy a gyerek a nevét hogy Scarlett csak úgy hogy Szkárlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!