Mit használjak akkor, ha a Sudocream sem vált be?
Mondjuk Pimafucort krémet.
Megnevezés: PIMAFUCORT KRÉM
Kiszerelés: 1x15 g
TTT kód: 210025745
Törzskönyvi szám: OGYI-T-00626/02
Gyártó: Astellas Pharma Europe BV
ATC: D07CA01 Hydrocortisone and antibiotics
Hatóanyag: Hydrocortisone, Neomycin, Natamycin
Hatáserősség: +
Rendelhetőség: Kizárólag orvosi rendelvényre kiadható gyógyszerkészítmények
Különleges jogcímek: HM., Közgyógy, Üzemi baleset
Teljes ár: 833 Ft
Támogatás: 208 Ft
Fizetendő: 625 Ft
BNO javallat(ok)
L2090 Atopiás dermatitis, k.m.n.
L22H0 Pelenka-dermatitis
L2390 Nem meghatározott okú allergiás kontaktdermatitis
Próbáld ki a körömvirág kenőcsöt. Kenőcsöt, ne a krémet. Én ezt a fajtát használom, jó véleménnyel vagyok róla.
Ha már kisebesedett és gyors hatást akarsz elérni, először a Pimafucort, aztán ha javul, jöhet a többi csodaszer (leginkább a Neogranormon).
Ha nem volt bajunk a popsival, mi a gyógyszertári boraxos baby kenőcsöt (a sűrűt) használtuk.
Mi is voltunk ebben e cipőben, napokig tűzpiros volt a popsi.
Vettem szárított kamillát, jó erős főzetet csináltam belőle. Minden peluscsere alkalmával a sűrű kamillafőzettel jól átitatott vattával töröltem meg a popiját, majd hagytam kicsit száradni, aztán visszaadtam rá a pelust. Még a virágokat sem szűrtem le, úgyhogy csupa kamillavirág volt a popija.
:-)
Estére újból csináltam egy főzetet, azt le is szűrtem, és beleöntöttem a fürdővizébe. Abban csücsült 20 percet.
Az esti pelus alá bekentem a szokásos popsikrémmel.
Másnap reggelre nyoma se maradt a pirosságnak. Gyönyörűen rendbetette, megnyugtatta a bőrét.
Nem lehet, hogy ez már gombásodás!
Szintelen Castellanival be kell kenni, aztán Canesten krémmel és arra rá még a mindenkori popsi krém!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!