1 órát utazni babamama foglalkozásért?
Sziasztok!
Kérlek ne kövezzetek meg.
Kis településen élünk párommal, nagyon magányosnak érzem magam a babámmal, mert nincs itt egy barátnőm sem vagy aki van is, az dolgozik, nagyobb gyereke van stb.. mindneki éli világát. Sors társ nincs.
Szüleim messzebb laknak, sajnos.
Sajnos nagyon depressziósnak érzem magam, ha alszik a babám sokszor elsírom magam, mert nem bírom a bezártságot, a 4 fal közt lenni, màr egyszerűen nem akarok kimenni a kistelepülésre se sétálni, mert màr egy éve ezeket a köröket járom és köszönöm elég volt. :(
Szeretnék kimozdulni a babámmal, közösen, magam miatt.
De nem boltba akarok menni vele és nem valami játszótérre, mivel még csak kúszik nem fog játszóterezni.
Nem autókázni akarok vele, aztan babakocsiban tolni, mert már mozogni akar.
Tudom sokan ellenzik ezeket a fizetett babamama programokat, de én szívesen járnék, viszont minden innen nagyon messze van. Kb. 50-55 perc nekem háztól parkolóig az összes ilyen foglalkozás.
Van a közelünkben két kisebb város is, de ott semmi ilyesmi nincs.
A nagy város meg ennyi időre van mire a lámpák miatt a központba beérek.
Azt érzem ez kínzás lenne a gyerekemnek, s emiatt még egyszer sem indultam el vele,viszont én már nagyon azt érzem elegem van.
Akartam kistesót. Sőt sok gyermeket, de én így ilyen magányosan nem szeretném.
Nem akarom, hogy lássa a gyermekem, hogy ennyire nem érzem jól magam. Mindig mosolygok, ha vele vagyok, de nem mindig őszintén.
Ő a mindenem, nagyon fontos nekem. ❤ Örülök, hogy van, most lesz egy éves hó végén.
Megnehezíti az élet helyzetemet, hogy a sógornőmnek is hasonló korú babája van, de nem kíváncsi ránk, mindig bunkózik és lekezelően beszél velem. Egyszerűen jelenesetben nagyon önbizalom hiányos lettem.
Sokszor azt érzem szívem szerint elmenekülnék néha.
Nagyon depisnek érzem magam.
Nyilván kereshetek pszichológust is... de egyelőre inkább kimozdulnék...
Másik gond, hogy marha sokba van!!!
Alapból ezek a foglalkozások 2000-2500ft-ok, nem mellesleg egy 45-50 perces kocsi út elég sokba kerül. Nem tudom egy héten mennyit tudnék kifizetni a párommal.
Szerintetek mennyi lenne a megengedhető egy héten, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, édesanyák tàrsaságában lehessek?
Kicsit luxusnak érzem ezt így. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!