Elég fura,hogy ami 9-18kg van az újszülött is használhatja.Nem is merem ezt a márkát,de én az eddigi üléseinknél mindig a tőrőstesztjüket néztem nekem ez a mérvadó.
2010. nov. 6. 21:12
3/9 anonim válasza:
Hát őszintén nem. Nekem annyira gagyinak tűnik. Mellesleg mit jelent az, hogy 9-18 kg, de újszülött kortól használható? Most akkor melyik? Soha nem raknék ilyen ülésbe egy újszülöttet. Bocsi, de ez a véleményem.
2010. nov. 6. 21:12
4/9 A kérdező kommentje:
1 éves kisfiamnak lenne. Töréstesztet hol lehet megnézni?
Az ADAC az a német autóklub, ezt nem árt tudni. Tehát ha ott nem foglalkoznak ennek az ülésnek a gyártásával/forgalmazásával, akkor nem fogod megtalálni a tesztben.
Egyébként eléggé ellentmondásos, hogy 9 kg-tól, de újszülött kortól használható.
Nekem nagyon nem jön be, de ez az én szuverén véleményem.
2010. nov. 6. 22:57
7/9 anonim válasza:
Én nem venném meg, elég gagyinak néz ki, nem is ismerem ezt a márkát. Mi Römer King Plust vettünk a kisfiamnak, 9 hónapos korában. Nem volt olcsó, de nem bántam meg, nagyon szuper. Én is sok töréstesztet végignéztem, de a Römer szinte mindegyikben a legjobb helyen szerepelt. Szerintem nézd végig az ADAC törésteszteket és dönts az alapján.
2010. nov. 7. 14:46
8/9 anonim válasza:
Én nem venném meg. Oldala pl, alig van.
Az is fura, hogy 9-18kgs, de újszülött kortól használható...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!