Mit mindent tud már a 8 honapos babátok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 17:12
1/6 anonim 

válasza:

Sz én 8 hós kislányom stabilan ült, és mászott.Ja és éjjel nappal Dá-dá-dá-dá!Ezt mondta.
2/6 anonim 

válasza:

Az én lányom most lesz 8 hónapos, de még nem ül. Azt mondták, hogy ő valószínűleg egyböl menni fog, mert 5 és fél hónapos kora óta áll, ha fogjuk a hóna alatt. Egyfolytában énekel, ütögeti az asztalt és a játékokat ledobálja a földre. Kb. ennyi jutott eszembe. Most jön a két felső metszőfogunk.
3/6 A kérdező kommentje:
:) Mi is 8 hosak leszunk hamarosan, a dàdàdà nàlunk is megy, ulunk is elég szépen,nàlunk pont az àllàs amiben lustàk vagyunk, leginkàbb csak tàncikàlunk még :)
2009. jan. 8. 17:36
4/6 anonim 

válasza:

Szia! Az én kislányom 7,5 hónapos stabilan ül, négykézláb megy csak győzzem utol érni:), és fel áll, kapaszkodik mindenbe amibe csak tud és húzza fel magát. nálunk a mama, nem, apa ezeket mondogatja mikor milyen kedve van. Fogacskánk az még nincsen, még várat magára.
Röviden itt tartunk!
további boldog babázást
5/6 anonim 

válasza:

Az én kisfiam is 8 hós,nem áll,és nem mászik.Forog,ha felültetjük megtartja magát,és folyamatosan dumál.
6/6 A kérdező kommentje:
Màszni mi sem màszunk, van olyan sejtésem, arra még vàrhatunk ( én pl egyàltalàn nem is màsztam, ehelyett koràbban elindultam)
Azért tettem fel a kérdést, mert -és a vàlaszok megerositettek ebben- ugy tapasztalom, ilyen idos korban vannak màr eros kulonbségek a bébik " repertoàrjàt" illetoen .Tudni szerettem volna, a tobbi aprosàg miben " szakérto" màr :)
2009. jan. 8. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!