Felhívnátok a toxikológiát?
Mondjuk jóval nagyobb baba, de az én 1 évesem kB 10 hónapos kora óta tépi le a laminált padló szegélyét mindenhol a lakásban... Már többször szedtem ki a szájából ragasztó darabokat, meg szilikon tömítő darabokat, biztos, hogy nyelt is le belőle, amikor nem vettem észre, de eszembe se jutott ezzel a toxikológia.
A tiéd meg le se nyelte, csak esetleg hozzáért egy száraz darabkához aztán megnyalta a kezét...
(A földre se fogod letenni, ahol végig ott lesz a száradt tömítés?)
Köszi, hogy megnyugtattok. Még kezdő vagyok. Első gyerek...
"A földre se fogod letenni, ahol végig ott lesz a száradt tömítés?)"
Hát, oda nem tervezem, de nem emiatt. De igen, nekem is eszembe jutott, hogy valószínűleg nem csak koszt, hanem hasonló mérgeket is össze-fog nyalni, csak azért a szárazból már nehezebb nagyobb mennyiséget. Itt meg csak félszáraz volt, amikor észrevettem. Amikor érintkezett vele, lehet "friss".
🤣 Jól van, hát bocsi, összezavart a flakon. Rajta van, hogy nem veszélyes, alatta meg az összetevők. Csupa olyan, amiről utoljára kémia órán hallottam, de részletekre nem emlékszem.
#8! Ő szúrta el. Minek adja meg a magán számát? A mi gyerekorvosunkat nem lehet hívni este vagy hétvégén. Amit kérdeztem, az egy éjjel-nappal hívható toxikológiai szám, direkt erre. Nem dr.Kovács magán telefonszáma.
Nem lesz baja, de figyelgesd azért.
Legközelebb húzhatnál viszont kesztyűt is a munkához, biztos ami biztos.
Azt sosem lehet tudni, mitől lesz baja a gyereknek - ami másiknak lehet meg sem kottyan, a tiednek lehet hogy igen. Volt pl. egy ismerősöm, akinek a gyereke a rosszul lett amikor a szoba falait festették, hányt, és úgy emlékszek, még lázas is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!