A toxikológus Zacher Gábor szerint pontosan miért kell ellenezni a könnyűdrogokat?
ToxikOLOGus
Azért, mert ugyanúgy függőség és ugyanúgy tudatmódosító hatása van.
Én már beszélgettem vele viszonylag sokat, mikor bekerültem a hatvani sürgősségire epilepsziás rohammal, sajnos alkohol elvonás miatt.
Akkor nekem mondott egy olyat (ugyanis régebben füveztem), hogy inkább pattintsak el pár spanglit, minthogy igyak, szóval...
2
hiaba beszeltel vele, nagyapam is beszelt vele, ahogy mondta TV-ben, ha gyerek ongy. volt de tulelte es a peterfy-ben dolgozott akkor meg, azt mondta, hogy nem szabad az orvosnak beengedi magat a masik vilagaba, ki kell zarni magat.
Ja szóval:
1) Van egy álláspontod, amit magad sem tudod, miért tartasz.
2) Kellenek érvek egy okos bácsitól, mert ha ő mondja, biztos igaz.
3) Ahelyett, hogy elolvasnád az okos bácsi életművét kritikus szemmel, megkérdezed itt.
4) Kiderül, hogy az okos bácsi a fű dekriminalizációja mellett foglalt állást pár hónapja.
Common drogháborúpárti L
#6, #7, Mondják ezt akik még életükben nem próbáltak semmit.
Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki próbálja ki a drogokat, de akinek nincs semmilyen tapasztalata, az ne okoskodjon.
Az a legviccesebb egyébként, hogy mindig azok tudnak mindent IS a droghasználatról, kik még egy füves cigit sem láttak közelről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!