Hány fokban fürdik az egy év körüli babátok?
Figyelt kérdés
tegnap 19:12
1/10 anonim válasza:
20 korul furdott
8 eves, meg sosem volt beteg, van immunrendszere, hideg orszagban elunk.
2/10 anonim válasza:
Születése óta a lakásban lévöl 20 fokban fürdetjük, ahogy mi is ilyen höfokon fürdünk. Megfázni nem szoktunk, sem mi, sem a gyerekek.
3/10 anonim válasza:
Ja, én tökre úgy értettem, a víz hány fokos. Néztem is a húszra😂 24-25, amennyi amúgy is van a lakásban.
4/10 anonim válasza:
Nálunk 22 fok van bent kb, ennyiben is furdunk mindannyian
5/10 anonim válasza:
Először én is a vízre gondoltam😂
Nálunk 21-22 fok van egész nap és fürdés közben is.
6/10 anonim válasza:
Sose mértem. A bébiőr 23 fokot szokott írni a szobára, szerintem annál valamivel melegebb van a fürdőben. (Kicsi fürdő, nagy törölköző szárító).
A víz hőmérséklete meg kB 38 fokos, nagyjából 2 hónapos koráig beledobtuk a vízhőmérőt, ha már ajándékba kaptuk, de azóta kézzel nézem elég meleg-e.
7/10 A kérdező kommentje:
A hőmérsékletre gondoltam, igen :D
tegnap 21:07
8/10 anonim válasza:
Panel, állandóan 26 fok körül van, így ennyiben fürdött egy évesen és most is.
10/10 anonim válasza:
Koraszülött, kicsinek semmi zsírréteg nem volt rajta és végigordított minden fürdetést mire rájöttünk, hogy fázik és még jobban be kell fűteni. De a második évben (tehát mikor egyéves volt) már abszolút nem igényelt plusz fűtést, pedig nálunk kifejezetten hideg a fürdő alapból, 18-19 fok van kb. Óvodakezdésig nemigen volt beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!