Mennyi idős kortól használtok bébikompot? Komp ellenesek ne írjanak! Köszönöm.
En kb 8 hòs koràtòl raktam bele, amikor màr maga fölült, stabilan. Pont azèrt,amièrt elöttem is ìrtàk,h valamiket el tudjak intèzni (wc, teregetès, mosogatàs). Esetleg hagyhatnàm màszni is, de amikor nem tudok neki 100% figyelmet szentelni, akkor biztonsàgosabb a komp - plàne,ha nem igen akar megmaradni a jàròkàban!
Nem èrtem,h mièrt kell lemorogni a kèrdezöt! Mindenkinek joga van bàrmilyen kèrdèst föltenni, ha valakinek nem tetszik,hàt nem muszàly vàlaszolni!!!
Ez hihetetlen! A kérdező külön kiírta, hogy nem kompellenes dumát akar hallgatni, akkor miért kell írni? Mindenki abba teszi, úgy neveli a gyerekét, ahogy jónak látja.
Válasz: Ha tud stabilan ülni, beleteheted. Én csak 9 hónaposan tettem bele, mert addig nem ült egyedül. Én is csak max. 20 percet engedem benne lenni naponta, amikor már unja a földön levést, a járókát, nekem pedig halaszthatatlan dolgom van. Ettől nem lesz semmi baja!
A miénk apjára az van írva 6 hónapos kortól.
6 hónaposan raktam bele mikor már ült. Szerette!
Egyébként akik ilyen rossz indulatúan írnak, okoskodnak miért név nélkül teszik, nem merik magukat vállalni?!
"Egyébként akik ilyen rossz indulatúan írnak, okoskodnak miért név nélkül teszik, nem merik magukat vállalni?!"
Talán, mert ez egy anonim oldal? És Te miért nem vállalod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!