Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortól használtok...

Mennyi idős kortól használtok bébikompot? Komp ellenesek ne írjanak! Köszönöm.

Figyelt kérdés
6,5 hós ül, mászik, állásban megtartja magát. nem nyeklik, nyaklik.
2010. nov. 6. 15:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
soha többet nem jövök ide!!!!!!!!!!!!!!!4
2010. nov. 6. 16:23
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
szerintem az idegrendszereddel vannak gondok. ez egy szabad ország, mindenki nyilváníthat véleményt én úgy tudom, ha ez neked nem tetszik, akkor sajnálom. ez a kirohanás meg igazán felnőtt nőhöz méltó.
2010. nov. 6. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

En kb 8 hòs koràtòl raktam bele, amikor màr maga fölült, stabilan. Pont azèrt,amièrt elöttem is ìrtàk,h valamiket el tudjak intèzni (wc, teregetès, mosogatàs). Esetleg hagyhatnàm màszni is, de amikor nem tudok neki 100% figyelmet szentelni, akkor biztonsàgosabb a komp - plàne,ha nem igen akar megmaradni a jàròkàban!

Nem èrtem,h mièrt kell lemorogni a kèrdezöt! Mindenkinek joga van bàrmilyen kèrdèst föltenni, ha valakinek nem tetszik,hàt nem muszàly vàlaszolni!!!

2010. nov. 6. 17:32
 14/19 A kérdező kommentje:
az utolsónak is köszi. nincs semmi baj az idegrendszeremmel, csak egy kérdés volt és választ vártam. megkaptam köszönöm. máskor ne válaszolj olyanra amire nem tudsz értelmes választ adni.
2010. nov. 6. 17:36
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Termèszetesen az ír, aki akar: de vàlaszt a föltett kèrdèsre!!
2010. nov. 6. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

Ez hihetetlen! A kérdező külön kiírta, hogy nem kompellenes dumát akar hallgatni, akkor miért kell írni? Mindenki abba teszi, úgy neveli a gyerekét, ahogy jónak látja.

Válasz: Ha tud stabilan ülni, beleteheted. Én csak 9 hónaposan tettem bele, mert addig nem ült egyedül. Én is csak max. 20 percet engedem benne lenni naponta, amikor már unja a földön levést, a járókát, nekem pedig halaszthatatlan dolgom van. Ettől nem lesz semmi baja!

2010. nov. 6. 19:09
 17/19 anonim ***** válasza:
42%

A miénk apjára az van írva 6 hónapos kortól.

6 hónaposan raktam bele mikor már ült. Szerette!

Egyébként akik ilyen rossz indulatúan írnak, okoskodnak miért név nélkül teszik, nem merik magukat vállalni?!

2010. nov. 6. 20:05
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
A fiam is 6 hónapos kortól használta, már ő is jól ült. És nem mellesleg nem egész nap volt abban, de nagyon is sokat számított az a 10-15 perc alkalmanként, hogy gyorsan elmosogassak vagy egyéb házimunkát megcsináljak, amíg ő felfedezte a lakást. Hozzáteszem ahogy betettük a kompba, utána villámgyorsan megtanult kúszni-mászni, 11 hónaposan már megy egyedül, én hátrányát nem láttam. Még néha most is belekéreckedik, de már nem igen lehet egyedül hagyni, mert kimászik belőle.
2010. nov. 6. 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:
31%

"Egyébként akik ilyen rossz indulatúan írnak, okoskodnak miért név nélkül teszik, nem merik magukat vállalni?!"

Talán, mert ez egy anonim oldal? És Te miért nem vállalod magad?

2010. nov. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!