Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez normális babanal ?

Ez normális babanal ?

Figyelt kérdés
Sziasztok a 3 hónapos kislányomnak nemrég vettem észre, hogy ritkább lett a haja a feje tetején de így nem látom, hogy nagyon hullana sehol sincs csomóban a haj
dec. 10. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Elfekszi és kikopik.
dec. 10. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányomon hónapokom keresztül volt egy "lyuk" a hajánál. Ott feküdt mindig és kikopott, olyan másfél korára tűnt el.
dec. 10. 08:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyémnek is van egy nagy kopasz folt hátul. Mostanában úgy altatja magát, hogy rázza a fejét, gondolom attól. Eddig meg az volt jellemzőbb(még most is van, hogy úgy, de ritkábban), hogy felül, kicsit oldalt vakargatja. Eddig ott volt 🤷🏼‍♀️

Nagyobb baj, hogy most rászokott, hogy az enyémet meg tépi, úgyhogy újra és újra tisztáznunk kell, az övével azt csinál, amit akar, én kopaszon is imádom, de az enyémet hagyja békén!😁

Ő is 3 hónapos.

dec. 10. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a lányommal is. Ő kb fél éves koráig hanyatt feküdt, ezért kikopott a haja. De szépen visszanőtt utána.
dec. 10. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Elveszti a babahahat, együtt kopaszodik anyával,de nyugi,utána mindkettőtöknek visszanő. :)
dec. 10. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!