13 hónapos a kislányom, csak vizet szokott inni, de azt sem sokat. Anyatejes még, mellette eszeget, amiket mi is.
Mennyi vizet kéne innia?
dec. 6. 22:47
1/9 anonim válasza:
Kb másfél évesen kapott először teát. Az anyatejben levő folyadék sokat számít. Ha pár óránként megkínálod vízzel, akkor nyugodtan bízhatsz benne, hogy eleget iszik.
Nagyon jó, hogy csak vizet iszik, kár lenne azért cukros valamit adni neki, hogy többet igyon.
dec. 6. 22:51
2/9 anonim válasza:
Iszik amennyi kell neki. Ha meg szopizik napi par korty eleg.
9 evesem van, meg sosem ivott teat. Minek ?
Ha szomjas, van viz. Ne szoktasd ra, csak artasz vele.
dec. 6. 22:52
3/9 anonim válasza:
2 évesen bele ivott a miénkbe. Sima gyümölcstea volt, egyébként csak vizet iszok,azt adok neki.
dec. 6. 22:55
4/9 anonim válasza:
Én csak akkor adtam neki teát amikor lázas beteg volt (8 és 13 hónapos volt). A gyerekorvos is mondta, ha nem beteg nincs szüksége teára ellenben, ha lázas azt adjam sima víz helyett. Egyébként kiváncsiságból rápróbáltam nem issza meg, ha nem lázas. Milumil őszibarack, valamint málnását adtam neki. Instant és egyszerűbbnek gondoltam, mint a filterrel szórakozni. Plusz a fiam szobahőmérsékletűen issza meg így hamar kész.
dec. 6. 23:48
5/9 anonim válasza:
"9 evesem van, meg sosem ivott teat. Minek ?"
Ez azért erősen megkérdőjelezhető, ha jár közösségbe és be van fiztve menzára. Max. abban lehetsz biztos, hogy te nem adtál neki.
Én így vagyok a kakaóval. Tőlem még nem kapott.
De hogy a teával mi a bajod? Víz és teafű. A cukor csak opcionális (mi nem teszüni bele). Koffein hatású taurin csak a feketeteában van.
dec. 7. 07:43
6/9 anonim válasza:
3 éves, csak a bölcsiben, oviban van tea, de a nevelők szerint ott sem lelkesedik érte, inkább vizet kér.
Én egyébként szeretem a teákat, hűvös időben gyakran iszom, de ő nem szereti, így nem is kér.
dec. 7. 07:55
7/9 anonim válasza:
5-os, nem Mo.-n lakunk, nem is ott szuletett, itt csak neznek mint Rozi a moziba, ha azt mondom Mo.-n teat isznak a gyerekek. Itt viz van. Kozossegben tej es viz.
dec. 7. 08:57
8/9 anonim válasza:
Ha anyatejes, iszik eleget. Vízzel kínáld, ha szomjas el fogja fogadni. A lányom teát kb 2 évesen kapott először, mikor meg volt fázva. Sosem tudtam mennyit iszik, de pár kortynál nem ivott többet ennyi idősen.
dec. 7. 13:47
9/9 anonim válasza:
Én megkínáltam az 1 évesem a sima ízesítetlen gyümölcsteával, amit magamnak is főzök (talán vérnarancsos volt? ), de nem ízlett neki. Csak vizet iszik, az anyatejen kívül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!