Mikor adtatok babapiskótát a babának először?

A te étrended része a babapiskóta, babakeksz?
Ha nem, akkor miért érzed fontosnak, hogy "bevezesd"?
A hozzátáplálás arról kellene szóljon, hogy fokozatosan átáll a ti étrendetekre.

Hogy a kérdésre is legyen válaszod,ne csak a sok minek adtad? meg hasonlók,leírom,hogy 7 hónapos volt a fiam amikor kapott először piskótát..köszöni jól van..
Nem lett a kedvence,szóval nekünk nem jött be.nrm is adtam többet.

Sosem adtam neki.
Mi sem eszunk szemetet, egy fejlodo szervezetnek meg plane nincs ra szuksege. Zoldseg, gyumolcs, szenhidrat, szin hus, viz. Ez kell neki.
Egyebkent meg 6 honapos kortol MINDEN adhato, kiveve mez. A mogyorot is erdemes meg 1 eves kor elott bevezetni.

Nyugodtan kaphat, a hírekkel ellentétben valahogy túl fogja élni a pokollegmélyebb bugyra babapiskótát, a magyarok túlsúlyának és katasztrofális egészségügyi állapotának alfáját és omegáját, a cukorbomba mérgek királynőjét.
Nem kell rendes kaja helyett a nap 24 órájában, de nálunk nagyon sokat segített, mert a gyerek ezt volt hajlandó először harapni és rágni, utána tudtam más, keményebb kekszek felé haladni.

Nem szándékozom adni. De mi szemetet eszünk a férjemmel szóval nem a mi táplálkozásunkra tervezzük fokozatosan átállítani a babát, esetleg fordítva jó lenne ha mi is áttérnénk az egészségesebb ételekre.
De mindig meglep hogy itt mindenki szuperegészséges táplálkozáson van alapból, nekem sokszor időm sincs főzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!