Használ valaki ilyen babakocsit Chipolino Gia Travel System? Mi a vélemény róla?
2010. nov. 6. 12:22
1/2 anonim válasza:
szia! mi nem ezt a tipusát használjuk Chipolinonak, hanem a Futurát. A nagy kerekei miatt választottam, agglomerációban élünk és elég sokat megyünk sétálni a közeli erdőbe ilyesmi. Nem egy nagy minőség, úgy értem minden kicsit mintha "lötyögne" rajta.... Talán úgy tudom megfogalmazni, hogy nem rossz de olyan mint mondjuk ha autós hasonlattal élünk mint egy Renault. Jó az, csak minden kopog nem olyan patent mint mondjuk egy merci. Remélem nem bántó a példám :) Szóval nem rossz nem rossz, de ha most vennék babakocsit nem ezt választanám.
Remélem azért ez így is segítség egy kicsit :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
2010. nov. 7. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!