Volt köztetek olyan akinek a babája ferdén tartotta a fejét? 10 hónapos,nagyon aggaszt,a gyerekorvos meg annyit mond,ez minden gyerekre jellemző,elhagyja. Nem vettem észre,hogy jellemző lenne. Hogy hagyhatná el..
Maganba is el lehet menni, de amugy nalunk 1 honapot kell varni allamiba szoval ez se veszes. Beutalot se egy nagy cucc kerni szerintem, de kinek mi.
Es rendben van, ha terapiat javasol, de a kerdes az, hogy mit, milyen formaban.
De peldaul nalunk volt, hogy el se kuldott sehova, mutatott 3 gyakorlatot, hogy mit csinaljak a gyerekkel es megoldotta a gondot.
Igen. Szakorvosnak kell latnia es o majd kiirja a tornat vagy amit kell. Kerdezz akkor ott korbe, de orvosnak, aki ezzel foglalkozik, kene lennie ott is, de en most azt nem tudom neked megmondani hogy hivjak, nem ott elek. Helyi facebook-os csoportban peldaul kerdezhetsz, ha nincs ismeros aki segitene.
Lehet, hogy amugy deveny nincs, vagyis ilyen neven nincs, de ez csak egy modszer a milliobol, kit erdekel. Van mas helyette, kell lennie, nem egy dzsungel kozepen elsz.
9!
A Dévényes kezel. Igen. De NEM diagnosztizál!
Mit kezel,ha azt se tudja,mi baja van? Röntgent egyebeket hogy csinál? Sehogy.
Első alkalommal mindig neurológushoz kell vinni a babát! Majd ő elirányít,hogy hova vidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!