Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt köztetek olyan akinek a...

Volt köztetek olyan akinek a babája ferdén tartotta a fejét? 10 hónapos,nagyon aggaszt,a gyerekorvos meg annyit mond,ez minden gyerekre jellemző,elhagyja. Nem vettem észre,hogy jellemző lenne. Hogy hagyhatná el..

Figyelt kérdés
Milyen torna van amit itthon csinálhatnánk? Falú,nincs másik orvos,kül váltanák
tegnap 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem hagyja, ilyen nincs. Valószínű valami meghúzódott neki szülésnél. Dévényes,vagy Pfaffenrott terapeuta tudja kezelni. Csak manuálterápia jó rá, olyat keress.
tegnap 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmilyen terapiat ne keressen, neurologushoz vidd el, aztan majd o elmondja hogy mi a helyzet. Orvosnak kell latnia.
tegnap 13:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen,először neurológus! Sokkal hamarabb kellett volna vinni! Nem értem a gyerekorvost,de a védőnőt se!!
tegnap 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Neurológushoz beutaló kell, és hónapok mire időpontot kap,hogy aztán ugyanúgy manuálterápiát javadoljon, vagy szét tegye a kezét, mert se az izmokhoz,se a csontokhoz nem ért.
tegnap 14:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Maganba is el lehet menni, de amugy nalunk 1 honapot kell varni allamiba szoval ez se veszes. Beutalot se egy nagy cucc kerni szerintem, de kinek mi.

Es rendben van, ha terapiat javasol, de a kerdes az, hogy mit, milyen formaban.

De peldaul nalunk volt, hogy el se kuldott sehova, mutatott 3 gyakorlatot, hogy mit csinaljak a gyerekkel es megoldotta a gondot.

tegnap 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Rendben. Úgy legyen. Én sajnos nem ezt tapasztalom.
tegnap 15:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Vajdasági vagyok. Nálunk nincs dévény,és védőnőse sajnos.. Nem mindig állt így a nyaka,láthatóan az egyik felére megbillenti a fejét,azért gondoltam,hogy valami torna
tegnap 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen. Szakorvosnak kell latnia es o majd kiirja a tornat vagy amit kell. Kerdezz akkor ott korbe, de orvosnak, aki ezzel foglalkozik, kene lennie ott is, de en most azt nem tudom neked megmondani hogy hivjak, nem ott elek. Helyi facebook-os csoportban peldaul kerdezhetsz, ha nincs ismeros aki segitene.

Lehet, hogy amugy deveny nincs, vagyis ilyen neven nincs, de ez csak egy modszer a milliobol, kit erdekel. Van mas helyette, kell lennie, nem egy dzsungel kozepen elsz.

tegnap 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Gyógytornász is tudja kezelni, a Dévényes is az. Oda kérj beutalót házi orvostól.
tegnap 19:35
 10/12 anonim ***** válasza:

9!

A Dévényes kezel. Igen. De NEM diagnosztizál!

Mit kezel,ha azt se tudja,mi baja van? Röntgent egyebeket hogy csinál? Sehogy.

Első alkalommal mindig neurológushoz kell vinni a babát! Majd ő elirányít,hogy hova vidd!

tegnap 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!