Milyen kulacsot, itatópoharat ajánlotok?
Figyelt kérdés
13 hónapos a kislányom, még szopizik is. Természetesen mellette eszik mást is.
Svéd itatópohárból iszik, többször kínálom,de szeretnék neki szoptatás barát kulacsot vagy bármit venni. Útra, itthonra is, ha megszomjazik akkor igyon, ne csak kínálásra. Kaptunk Avent szívószálas kulacsot..
Olyan érdekelne, ami nem zavar be a szoptatásba, mert még nem eszik annyi mennyiséget.
tegnap 14:22
1/6 anonim válasza:
Mi a sima pepcos szívószálas kulacsot használtuk. Nem zavart be a szoptatásnál.
2/6 anonim válasza:
A kínaiban vettem annó 200 Ft-ért rádugható tetejű csőrös poharakat, volt rajta 3 lyuk és kész. Volt egy tök ugyanolyan, csak mintás és drága az ikeából. Senkinek nem zavart be semmibe.
3/6 anonim válasza:
13 honaposan mar nem zavar be a szoptatasba semmi , az ujszulotteknel van :)
Mivel ugyis 2-3 havonta cserelni kell, probalgasd, nekunk a szivoszalasok valtak be.
BPA mentes legyen ( ezt a 2. valaszolo altal irt kinaiban vettre gondoltam ),ne egye mar a mergezo cuccot.
4/6 anonim válasza:
Nekünk a Philips Avent szívószálasa és a Nuk 360 fokos pohár vált be.
5/6 anonim válasza:
+1 a pepcos kulacsra. Nekünk is abból iszik, szereti is. Ennél már csak az én kulacsomat szereti jobban :D
6/6 anonim válasza:
360 fokos pohár jó volt nekünk is ebben a korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!