Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs el nélkülem a kislányunk...

Nincs el nélkülem a kislányunk, mit tehetünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 5 hónapos múlt a kislányunk és szinte 1 percre nincs el nélkülem. Sajnos az apukájával sincs meg, ha nem lát. Elején nagyon hasfájós volt és sokszor Ő nyugtatta meg délután ebben az időszakban, de pár hete csak sír nála. :(

Apukája nagyon próbálkozik, ott van velünk ha játszunk, eddig ő fogta fürdetésnél, de már ott is sír stb. Nem dohányzik, nem iszik alkoholt és nem tudjuk miért van ez. Tudom, hogy még pici és az anyukája kell neki, de azért néha eljátszhatna az apukájával is. Vagy tényleg csak annyi, hogy anya kell neki? Másnál volt ilyen? Már most elrontottam? 😅

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

(Nem tudom mennyire fontos info, de csak anyatejes a bébi)

#baba #sírás #Anyakell
ma 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon furi ötlet lesz.. De.. Mi a fszert kéne nélküled lennie? 5 hónapos! Ha fürdesz stb, nyilván pár percet kibir, de most ez a dolgod ember..
ma 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

#1 azért mert szült nem jár neki mondjuk 1-2 óra amikor elmerül a kádban, elmegy egy kávéra?

Hagyjuk már ezt az álszent dumát .

Nem ujszulottrol beszélünk.

Az apja még ugyanolyan szülő mint az anyja.

Igenis legyen el apával is.

ma 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a nagyobbik is 5 hónaposan kezdte ezt, kb. 3 hét volt, "cserébe" kimaradt a tankönyvi 8 hónapos szeparációs szorongós időszak. De én is magamat ostoroztam, hogy biztos elrontottam. Lehet, de akkor meg is javítottam;)
ma 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A fiam ezt akkor csinálta mikor kúszni kezdett. Kb két hét alatt lecsengett.

Most sokkal rosszabb nagyon erős szepája van már egy hónapja és ahogy én is próbálom túlélni neked is csak ezt tudom tanácsolni. El fog múlni majd. Örökre nem marad így

ma 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még mindig tart. 5 hónapos volt, mikor kezdődött, most 8. Egyszerűen, ha nem lát, vége van a világnak. Mondjuk nálunk óriási része van ebben annak, hogy nagyon ritkán van vele az apja, vagy bárki, de az első öt hónapban simán elvolt így is bárkivel. Azóta nem.
ma 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeparációs szorongás. Lecseng,de még lesz több. Még 2 évesen is van egy...

Legyél te vele,az apja meg legyen megértő,és ne vegye magára. Beszélgessetek erről. Sok apuka tudatlan és besértődik ezen a gyerekre sajnos...

5 hónapos. Tartsd ezt szem előtt!

ma 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
1, ez furi lesz, de figyi: anyuka nem CSAK anyuka, hanem nő is. Komolyan pár perc mindenre? Ebben meg lehet őrülni. Az enyém is lassan 5 hónapos, de simán elmegyek egyedül bevásárolni, inni egy kávét vagy valami. Addig az apja meg a nagytesó van vele. Hadd ne üljek már örökösen a baba felett. Hozzá kell szoktatni őt is ahhoz, hogy másokkal legyen, különben később kínszenvedés lesz a közösségbe szokatás. Most az ovi miatt a nagynál látom a különbségeket a borostyánanyák meg az én “hanyag eldobós” nevelési elvem közt. Ezek az anyukák teljesen túl vannak terhelve fizikailag és mentálisan is, mert senkit nem fogad el a gyerek, csak őket. Az enyém meg bárkivel elvan, akit bemutatunk neki és megismeri.
ma 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!