Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elutaztok és több napig...

Ha elutaztok és több napig idegen helyen alszotok, fel szokott borulni a babátok alvása?

Figyelt kérdés
Ha igen, könnyen helyreáll? Eddig úgy éreztem, tök mindegy, nincs veszítenivalóm, viszont kb 2 hete kezdte átaludni az éjszakákat, szóval most kicsit parázom, mi lesz az 1 hetes utazáson. 😅
nov. 26. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk se burult fel semmi.
nov. 26. 23:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem!Ugyanugy aludt ,mint itthon.Köztunk a nagy ágyon.Visszük ilyenkor a kutyát is.Ő is az ágyba alszik velunk,így majdnem olyan ,mint itthon.
nov. 27. 05:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyébként egy 2 éves mióta baba #4-es..

Nem borult sose az alvása. Minden be van tartva mint otthon csak ugye nem otthon vagyunk hanem máshol.

nov. 27. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Köszi a bunkózást #14es...

Már nem baba. Azt írtam, hogy érzékeny baba volt, és még most is borul! Szövegértés.

Köszönöm mindenki másnak is a lepontozást, amiért megmertem osztani, hogy én nem voltam ilyen szerencsés. Remélem a gyerekeiteket is ilyen mentalitással nevelitek.

nov. 27. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!