Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális ha hosszú távon nem...

Normális ha hosszú távon nem alszik éjszaka a baba? Mikortol kell szakemberhez fordulni?

Figyelt kérdés
8 hónapos baba, 3 hónapja lassan nem alszunk. Óránként ébred vagy ha alszik 3-4 órát és felébred akkor minimum 1 órát kell altatni.
nov. 25. 04:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Mi sem alszunk majdnem 1,5 éve. Nem tudom mit értetlenkednek egyesek, gyerekneurológushoz el lehet vinni, nekünk pl mondták ha 1,5 éves kora után se lesz jobb a Heim Pálban van alvásambulancia vagy mi, orszagos ellátási kötelezettséggel. Azt nem tudom beutaló kell e , majd ha aktuális lesz megkérdem. Egyebkent ételallergia, emésztési gondok is okozhatnak gyakori ébredést. Nálunk ez nincs. De lehet hormonhiány is. Szóval nem h.lyeség megnézetni, csak nekünk mondenhol ezt a 1,5 éves kort szajkózták mivel szervi bajt nem találtak.
nov. 25. 11:06
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

#7 én nem azt mondtam, hogy ez általános, hanem hogy nálunk így van. Szóval ez is egy oka lehet a nem alvásnak.

De egyébként az alváslaborban azt is mondták, hogy vashiány is okoz nyugtalan alvást.

Az alváslaborra egyébként nálunk fél évet kellett várni, szóval időben érdemes jelentkezni, ha valaki szeretne menni.

nov. 25. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Mindkét gyerekem ilyen volt. Kinőtték. A harmadiknál sem számítok másra. Kitartást!🙂
nov. 25. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Sógornőmék kisfia 1 éves kora után sem változott, elvitték TSMT terapeutához és elkezdték a tornát. Ez segített neki, azt mondták, idegrendszeri probléma okozta.
nov. 25. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Veled alszik? Ha nem akkor az a baj. A kisbabáknak szükségük van a mamájukra. A majmok babái is úgy alszanak. Te a 21 században élsz de a babád ösztönös igényei még őskoriak. Kell a fizikai kontakt.

Én vele aludtam. Nem volt soha ilyen gond. Ha ritkán megébredt szopizás után vissza is aludt. Egészséges baba aminek nem fáj semmilye így működik. Nyilván sírni fog ha átteszik egy másik szobába vagy messze az ágya a mamától és megijed hogy egyedül van. Sosem értettem ezt a gyerekaltatást. Ha álmos elalszik. Ha nem álmos meg nem alszik. Előbb utóbb aludni fog mert elfárad. :)

nov. 26. 04:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!