Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljam, hogy ne...

Hogy csináljam, hogy ne veszítsem el a türelmem?

Figyelt kérdés

20 hónapos a kicsim és mostanában az a szokása, hogy mindent kivesz a kezemből, hogy azt majd Ő csinálja. Példa: öltözéskor majd ő "befűzi" a cipőfűzőt, majd ő felhúzza a cipzárt, majd ő beköti a biztonsági övet a kocsiban, majd ő leveszi a zokniját.... Ez azt jelenti,hogy nem haladunk semerre sem, a kabát ráizzad, elkésünk...stb. Próbáltam olyankor a kezébe adni a cipőt, amikor nem megyünk sehova, de akkor nem kell, csak "élesben".

Ilyenkor úgy érzem szétpattan a fejem, nem tudom kezelni. Egy ideig hagyom, de a vérnyomásom megy fel érzem, aztán megpróbálom kivenni a kezéből. Nyilvánvalóan ez a részéről természetes, a zanulási folyamat része, de de de.... nagyon nehéz.

2010. nov. 5. 21:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Kezet foghatunk! Nálunk is NEM amit én kérek, a többi, amit nem kérek, az persze IGEN. Lehet, hogy meg kellene kérnünk, hogy húzza fel a cipzárt a kabátján, hátha akkor engedi nekem.... :-)
2010. nov. 7. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!