Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan alakítjátok ki egy...

Hogyan alakítjátok ki egy baba napi étrendjét? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kisfiam 5 és fél hónapos. 4 hónapos koráig csak anyatejet kapott, utána alma, őszibarack, banán, tejpép. 5 hónapos korától eddig krumplit kapott, és ma egy pici sütőtököt. Ezeket mindet szereti. Mit adhatnék még neki?? Hogy alakítsam ki az egynapi étkezéseket?? Eddig nappal 4 óránként kapott enni, reggel 7-kor kel, akkor csak szopi, 11-kor krumpli + szopi, 15-kor gyümölcs + szopi, 19-kor tejpép + szopi, éjjel általában 2-szer szopizik, jön a foga és csak a cicin nyugszik meg, amúgy 2 hónapos korától végigaludta az éjszakát, csak most a foga miatt nyügi. Nagyon jól evett, gyorsan hízott, most 9 kg!!!! Egyszerűen egy evésnyire 250 ml anyatejet is képes volt megenni, és annyi már nincs sajna, ezért kezdtem a hozzátáplálást 4 hónapos korában. Egy ekkora babának mennyi anyatejre vagy esetleg tápszeres kiegészítésre van szüksége? Amúgy meddig kell tápszerezni egy gyereket?
2010. nov. 5. 20:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól eteted!

Az én kisfiam 9260g volt 6 hós korába.Ezt mi is sokaltuk kicsit, de aztán utánna megtorpant a nagy gyarapodás.10 hónaposan 10950g volt a súlya. Nem kell megijedni majd lemozogja!!!

1éves korig ajánlják a tápszeres kiegészítést.

Nálunk ez 2 év az ekcémája miatt.

2010. nov. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!