4 hónapos fiam pisis pelusában kis kristályok, azaz a bőrén fedeztem fel. Ez normális?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 20:24
1/10 anonim válasza:
A pelusból jönnek ki a kis zselégolyók, az lesz ugyanis a pisiből, ahogy magába szívja a nedvességet. Ne aggódj, semmi baja a babádnak. Ez a pelusok tulajdonsága (nálunk a pampers ilyen).
2/10 anonim válasza:
Pampers-t használsz? Én azt használok és nekünk is van mikor olyan de csak ennél abból válik ki vagy csomósodik össze, van mikor Huggies-t veszek annál nem tapasztaltam ilyet...
4/10 A kérdező kommentje:
Neem. Lidl-s pelus, akkor ez nem a pisiből van:)
2010. nov. 5. 20:48
5/10 anonim válasza:
Nem nem félj, nem pisil darabosat a babád :)
6/10 anonim válasza:
:D De ari vagy! Tényleg indokolatlan a pánik. Én Liberot használok, de én is találtam már kristályokat! Szerencsére csak ritkán, olyankor fordul elő, amikor nagyon megtelik a pelus. Ha sűrűbben cseréled, nem lesz ilyen. :)
7/10 anonim válasza:
Egyébként igen, a Liberoban is ilyen zselés anyag van, és a teszkós pelusban is. Nagy folyadékmennyiségre a zselé összeáll ilyen kis golyókra, és a nyomástól itt-ott kiszakad a pelus, így kerülnek rá a kicsire. Ártalmatlan, csak macerás törölgetni...
9/10 A kérdező kommentje:
Hihi. Oké, így már világos, tényleg a reggeli pelusban volt, éjjel sokat pisilt, és az tényleg a Libero volt, mert a Lidl-set nappal használjuk.
Pedig ha drágakövet pisilne :)))!!
2010. nov. 6. 09:24
10/10 A kérdező kommentje:
Már csak az nem világos miért lettek az első válaszok "lehúzva"? Ááááá
Mindegy thanx
2010. nov. 6. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!