Miért nem próbálkozik az állással a babám?
Teljesen rendben van. A 10 hónapos ülés is rendben és időben volt. Nem tudom, miért ijesztgetnek és sürgetik...Nagyon nem tesz jót.
A másik oldalról nézted már a dolgot? Hogy rendben van és mindent időben csinál? Talán így kellene rá tekintened!
Nem véletlenül mondta a fejlődésneurológus, hogy minden rendben van!!
Válts gyerekorvost szerintem...
"Mikor ül a baba stabilan? Mi történik még ebben az időszakban?
9-10 hónaposan már ki tud ülni mindkét oldalra, és kb. 5 percen át meg tudja magát tartani anélkül, hogy elvesztené az egyensúlyát.
Hány hónaposan kúszik a baba?
A felülésre általában a kúszás után, illetve a mászás előtt vagy után kerül sor. A kúszás többnyire 8-9 hónapos korban kezdődik.
Hány hónaposan mászik a baba?
Az egyensúly fejlődésével a következő nagymozgás a mászás. Ebbe a mozgásfejlődési szakaszba a baba 10-11 hónapos kora körül ér el. "
Szerintem ebbe belefér a babád!
Forrás: [link]
Az a “normalis”, hogy elobb maszik, aztan all. Van forditva is, az se baj, de ez az atlag.
Ha nem all 15 hos koraig, akkor erdemes ujra szakembernek megmutatni. Egyebkent nekunk pont az volt a feladat, hogy “allitsuk fel” az orvos altal megadott modon.
Szoval majd ha kell, akkor vannak ilyen feladatok, de majd ezt nyilvan a neurologus hatarozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!