Mikor kezdik el kimutatni a "vágyaikat" a babák?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy pl. vágyik rá hogy az anyja megölelje vagy összebújhassanak és ezt jelzi is valamilyen egyértelmű módon(nem a sírással)ma 09:49
1/3 anonim válasza:
Hát ezt így én nehezen tudnám megmondani. De az én lányom úgy 15 hós volt mikor jött mától bújni
2/3 anonim válasza:
Olyan 1 eves koratol kezdve nyomta az arcat az arcomhoz. Ez volt nala a bujas :D
De hogy konkretan megoleljen, puszit adjon magatol, az 1,5 eves kora korul volt.
Viszont ugye en nagyon sokat olelgettem, puszilgattam mindig magamtol is, akkor azt is elvezte, nem huzodott el. De mar (20 honapos) van olyan, hogy mondja, hogy nem :D
Szoval mar ki tudja fejezni azt is, ha o nem szeretne valamit.
3/3 anonim válasza:
Nagyon hamar megtörtént.🙂szinte pár hónaposan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!