Kipirosodik a babám és meleg a feje,tarkója a lakásban. Mibe öltöztessem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hónapos babám sokszor kipirosodik a házban, ilyenkor meleg az arca és a tarkója is. Mivel fával tüzelünk 23-24 fok van bent. Vagy rövidujjú body és rugdalozó van általában rajta vagy vékony kisnadrág, rövidujjú body és egy vékony felső. Mit adjak akkor rá? Egy rövidujjú bodyba azért nem merem hagyni. Első baba és még sok mindent nem tapasztaltam ki sajnos.nov. 22. 15:34
1/12 anonim válasza:
Elég egy rugi, nem kell alá más. Próbáld meg, jobban érzi-e úgy magát
2/12 A kérdező kommentje:
Egyszer adtam csak rugit de a bőrét megnyomta a mintája és akkor mondták,hogy mindig kell rugi alá body🫣
nov. 22. 15:49
3/12 anonim válasza:
Anyam 🙄
Akkor ha szerinted ettol baja lesz (nem lesz) keress olyat ami nem mintas.
Hosszu body+nadrag vagy rugi. Ha ez is sok, legyen nyugodtan rovidujjuban.
Ha melege van, melege van, nem kell megfozni.
5/12 anonim válasza:
Hosszú ujjú body + talpas nadrág.
Ha még az is meleg, akkor legyen rövidujjúban.
6/12 anonim válasza:
Nehezített pálya lesz ez az élet ilyen anyával. :D
7/12 anonim válasza:
Nálunk is 24fok van (eddig 25 volt). Vékony naci, hosszú ujjú body, zokni van rajta legtöbbször. De van, amikor csak hosszú body, vagy rövid ujjú, nacival, zoknival. Utóbbiak esetén aktívan játszik a játszószőnyegen. Akkor se szokott panaszkodni. De ha mondjuk fürdés előtt át kell öltöztetni, akkor már csak napozót adok rá, mert úgyis a konvektorhoz közeli szőnyegén játszik, ott még melegebb van. Szopi közben betakarózunk egy pléddel, meg akkor is betakarom, ha véletlenül alszik(nem szokott.) 3 hónapos.
8/12 anonim válasza:
Ha 2 rétegben melege van, akkor egy réteget vegyél le - ehhez azért nem kell atomfizikusnak lenni. Lehet body nélkül rugit ráadni. Azt nem tudom értelmezni, hogy a "mintája" megnyomta a bőrét - valami rávarrt figura volt rajta és az nyomta meg? Hát ne adj rá olyat. De egyébként azt sem értem, hogy miért ne lehetne rajta csak egy rövidujjú body és egy vékony kisnadrág, felesleges egy plusz fölsőt is ráadni.
10/12 anonim válasza:
Olyan vagy mint a férjem unokahúga.
Júniusban született a gyereke, egész nyáron hosszuujjuba hordta mindenhová mert az anyja azt mondta neki, hogy a kisbabákat mindig hosszúba kell öltöztetni 🤣szegény gyerek folyton ordított, és nem tudtak mi a baja 😅(hiába mondtam, hogy melege van a 40 fokban, nem, nincs)
Ha melege van a kicsinek legyen rovidujjuban és egy vékony nadrágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!