Anyukák ez veletek is megtörténik mikor ellenőrzitek a baba pelenkáját ?
Első videó: megérdemelte. Egy alapvetően veszélyes helyzetben tartja a babát, és még pelenkát is cserél... Őszintén? a nő már akkor undorodott a babájától, amikor még meg sem kapta a "jutalmát".
A többit meg sem néztem, valósznűleg a babaápoláshoz ugyanilyen hüle szülők történeteit mutatja be.
Az, hogy egy baba lepisil, az teljesen természetes. De, ha nincs hasmenése, és rendes helyen cseréled a pelust, és nem a térdeden fektetve, akkor sosem fog úgy rádfröccsenni a kaki, ahogy az első videóban látható.
(A fiam egyszer lekakilt, amikor meztelenül ült az ölemben és néztük a vizimadarakat a parton. És kb vagy ötvenszer le is pisilt, különböző helyzetekben. A lányom sosem pisilt le, miután kislány és neki macerás lett volna felfelé pisilni. Kaki sem volt, max kicseréltem a pisis pelust, és rögtön a tiszta pelusra, be sem tudtam még csomagolni, kiengedte a kakit. De, ha valaki undorodik a gyerekétől és a testének a teljesen egészséges működésétől, akkor az inkább ne szaporodjon)
12, lányom olyan sugárban pisilt le egyszer, hogy tényleg csak nézni tudtam. Egyszer fordult elő, de emlékezetes maradt.
Olyan többször volt, hogy nekiállt pisilni és csak úgy folyt le a pelenkázólapról, nem győztem tépkedni a papírtörlőt és itatni.
Kakival is volt ugyanez.
De egyik gyerekkel se volt annyi baleset, hogy videót tudjak készíteni róla.
Egyáltalán eszembe nem jutott volna pont a pelwnkázást filmezni.
Lehet pont ezért "úsztuk meg", mert a kezdeti bénázás után nagyon gyorsan letudtunk minden ilyet, nem hagytunk időt se.
Pl: nem fog szájba pisilni, csak egyszer, ha reflexből ráhajítasz egy textilpelust. Takarítani akkor is kell, de na.
Fiam egyébként a szülészorvost pisilte szájba még a kórházban. Jött "vizitelni", megcsodálta a babát, "anyuka maradjon, majd én tisztába teszem" és ez lett a vége. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!