Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ez veletek is megtörté...

Anyukák ez veletek is megtörténik mikor ellenőrzitek a baba pelenkáját ?

Figyelt kérdés
[link] főleg az első?
nov. 15. 21:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Bele futottam ebbe a tiktok videóba és érdekeltek a válaszok.
nov. 15. 23:32
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Első videó: megérdemelte. Egy alapvetően veszélyes helyzetben tartja a babát, és még pelenkát is cserél... Őszintén? a nő már akkor undorodott a babájától, amikor még meg sem kapta a "jutalmát".

A többit meg sem néztem, valósznűleg a babaápoláshoz ugyanilyen hüle szülők történeteit mutatja be.

Az, hogy egy baba lepisil, az teljesen természetes. De, ha nincs hasmenése, és rendes helyen cseréled a pelust, és nem a térdeden fektetve, akkor sosem fog úgy rádfröccsenni a kaki, ahogy az első videóban látható.

(A fiam egyszer lekakilt, amikor meztelenül ült az ölemben és néztük a vizimadarakat a parton. És kb vagy ötvenszer le is pisilt, különböző helyzetekben. A lányom sosem pisilt le, miután kislány és neki macerás lett volna felfelé pisilni. Kaki sem volt, max kicseréltem a pisis pelust, és rögtön a tiszta pelusra, be sem tudtam még csomagolni, kiengedte a kakit. De, ha valaki undorodik a gyerekétől és a testének a teljesen egészséges működésétől, akkor az inkább ne szaporodjon)

nov. 16. 00:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12, lányom olyan sugárban pisilt le egyszer, hogy tényleg csak nézni tudtam. Egyszer fordult elő, de emlékezetes maradt.

Olyan többször volt, hogy nekiállt pisilni és csak úgy folyt le a pelenkázólapról, nem győztem tépkedni a papírtörlőt és itatni.

Kakival is volt ugyanez.

De egyik gyerekkel se volt annyi baleset, hogy videót tudjak készíteni róla.

Egyáltalán eszembe nem jutott volna pont a pelwnkázást filmezni.

Lehet pont ezért "úsztuk meg", mert a kezdeti bénázás után nagyon gyorsan letudtunk minden ilyet, nem hagytunk időt se.

Pl: nem fog szájba pisilni, csak egyszer, ha reflexből ráhajítasz egy textilpelust. Takarítani akkor is kell, de na.

Fiam egyébként a szülészorvost pisilte szájba még a kórházban. Jött "vizitelni", megcsodálta a babát, "anyuka maradjon, majd én tisztába teszem" és ez lett a vége. :)

nov. 16. 05:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ezért raktam egy kisvödröt a pelenkázó mellé, és miután kicsomagoltam a gyereket, fölétartottam egy percre, hátha pisil. Megdicsértem ha igen. Egész jól működott, a pelus is sokszor maradt száraz és a bilire szoktatásnál se volt gond.
nov. 16. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!