Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy viszitek ki 6 honapost?

Hogy viszitek ki 6 honapost?

Figyelt kérdés
Mibe öltöztessem a babát ilyen hidegbe hogy ne fázzon meg? Kb. 1 órát kellene sétàljunk babakocsival. Félek, hogy megfázik de messze van az ovi. Mit csináljak?
nov. 14. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

Az se jo ha megizzasztod. Vegyel bundazsakot, de ala akkor ne vastag overalt adj.

Aki teli overalt hasznal x reteg ruhaval es meg bundazsakkal is, az nem normalis ebben az idoben 🤣🤣🤣

6-10 fokok vannak!

Tulzasba se kell esni.

nov. 14. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:
6 hós, nem egy újszülött. Bundazsák és felöltözteted alatta body, melegítő felső/ alsó. zokni, sapka és viszhall.
nov. 15. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Na, én aztán betegesen fagyos vagyok és ezáltal a gyerekem is, de ennyire még én se parazom túl. Képes fürdés után 25fokban reszketni, de simán kimegyünk jól felöltözve. Ami itthon van rajta hosszú ujjú body, gatya, zokni. Így bele egy overallba vagy kabátba. Van a kocsiban egy bundazsákhoz hasonló cipzáras takaró, azzal szoktam játszani. Időjárástól és öltözettől függően teszem bele. Pl.ha vékony a gatya, de vastagabb kabát, akkor csak a lábát dugom be, ha vékonyabb az overáll bebugyolálom vele az egész gyereket. Ha vastag és nincs annyira hideg, akkor nem húzom be, csak fekszik rajta. Ezen kívül van még nálunk egy pléd+a babakocsi szélvédője is rajta van, szóval eléggé felkészülten megyünk, de megyünk. Ja, meg persze sapka. Kesztyű meg kívánság szerint.

Amúgy én igazán megértem, ha nem akarsz fagyoskodni, de ne fogd a gyerekre! Ha tehetném, én májusig az orromat se dugnám ki, de a gyereknek muszáj és egyedül még nem tud 🤣(3 hónapos.) Meg eleve csak kint alszik. Így is kínlódás az egész este, hát még ha ennyit se aludna.

nov. 15. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs bundazsákunk. Az otthoni ruhára (hosszú ujjú body + nadrág + zokni) adok rá egy vastagabb plüss rugit és arra egy overált, most még csak egy közepes vastagságú, szőröset, és van egy vastagabb a hidegebb időkre. Ha rám van kötve a kabát védi a lábait, a babakocsiban pedig egy plédet teszek még rá, ha bealszik jól bevackolom nyakig, de ha ébren van akkor nézelődik, rágcsálja a plüsijét meg a pokrócot.

Napközben 7-8 fokok vannak itt, mit adok rá ha majd 0 fok lesz, ha már most bundazsákba meg vastag overállba teszem?

Ez nekünk szívás ilyenkor, bár nekünk kutyánk is van, szóval vele is muszáj menni minden nap, ráadásul nem egy ilyen járdán-20-percet-andalgós típus, hanem kb. 1 órányi lendületes séta, játék, feladatozás a program. De nekem nem is az gond, hogy lent sétálgassak, egyrészt nekem is jót tesz a séta, elvagyok, telefonálok, podcastot vagy zenét hallgatok, vagy összekötöm piacozással, vásárlással, anyukámhoz megyünk vagy ha anyósnál vagyunk ott kiviszem a kertbe stb., de a nekikészülődést-lecuccolást gyűlölöm, ne hagyjak itthon semmit, a gyerek ne izzadjon be, én ne izzadjak be, a kutya is lelkesen jönni akar, magamra kötözés vagy babakocsi lehurcibálás... na ezt a részét nem szeretem. :( De erősen ajánlott vinni minden nap (hacsak nincs valami nagyon zegernye idő). Mi most azon filózunk hogyan tudnánk kint altatni a teraszon, hogy egy-egy napot el tudjak lógni lelkiismeretfurdalás nélkül. :-D

nov. 15. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!