Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindennap mentek sétálni egy...

Mindennap mentek sétálni egy év körüli babátokkal?

Figyelt kérdés
El volt törve a lábam, eddig volt segítségem. Most még bicegek, de már sokkal jobban vagyok. Egy éves a kislányom és hát nem biztos hogy lesz mindennap erőm nagyokat sétálni. Szellőztetek itthon természetesen , de az mégsem olyan. Szerintetek?

nov. 11. 10:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, bocsi, félreértettem. Akkor meg le tudsz ülni egy padra, ha nem esik, amikor mentek a nagyért és ott tologatod kicsit. Vigyél magad alá egy párnát, hogy fel ne fázz, és ennyi. Ha meg hétvégén kimarad, mert nincs kedved, az se baj. Ha neki hiányzik a napirendjéből, úgyis reklámál. Az enyém nappal csak házon kívül tud aludni, szóval "séta időnél" szétüvölti a házat. Én nem hiszem, hogy el tudnám lógni, de hátha te szerencsésebb vagy🤣

nov. 11. 11:24
 12/17 anonim ***** válasza:
17%
Vidd ki az udvarra.
nov. 11. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
#12 Ha lenne udvara valószínűleg kivinné... Egy meglepő dolgot fogok neked mondani, nem mindenki lakik kertes házban.
nov. 11. 11:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem kertes házban élünk valóban :) ha lenne udvarunk nyilván sokkal egyszerűbb lenne, de igazábol mégsem mert ha csak egy helyben ül a babakocsiban kiabál :D igényli a tologatást, de nem alszik benne soha, mert minden fontosabb mint az alvás :D
nov. 11. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én viszem, de értelemszerűen az én lábam se volt eltörve.

Én akkor szoktam tologatni, ha viszem a nagyobbikat oviba, vagy mielőtt megyünk érte. Attól függ mi dolgunk van, de ha már úgyis be kellett öltöztetnem, összehangolom.

nov. 11. 11:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém el volt törve, akkor voltak a fiúk 17 és 3 honaposak. Én heti 2x vittem ki őket, apa meg délutánonként, ha időben hazaért. Kimentünk a teraszra, bent játszottunk sokat. Átmeneti időszak, ne érezd rosszul magad ez miatt.
nov. 11. 13:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
nov. 11. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!