Mindennap mentek sétálni egy év körüli babátokkal?
Megyunk, de nem volt eltorve a labam. Nyilvan ebben a helyzetben ugy csinald, ahogy neked jo, most mi mast lehet tenni.
Ha van apuka/akarki es meg normal idoben hazaer, akkor kiviheti delutan o is.
Fontos lenne azert a friss levego, de nyilvan ez egy kenyszer helyzet.
Alapvetően igen, de a te helyzeted nyílván más. Szerintem ha egy-egy nap kimarad az nem a világ.
Ill viheti apuka is.
szerintem ebben az esetben tök nem releváns, hogy mi megyünk-e.
Mi megyünk, igen. Pontosítok, mi családiban lakunk, udvaron vagyunk.
De ha el lett volna törve a lábam és fájna, akkor valószínű én sem vinném ki minden nap az udvarra. Jó a friss levegő, de nem minden áron.
Dehát, ha mindenképpen mentek a nagyfiúért, akkor már simán beugorhattok egy zárt játszótérre. Te ülhetsz a padon, a nagy meg szaladgálhat a kicsi után. Nem neked kell sétálni.
Bocsi, a kérdésre nem tudok válaszolni, az én babám nem sétál még. Minden nap tologatom, de nem volt eltörve a lábam, és így is a "séták" nagy része ügyintézés.☹️
Én se sétálok vele minden nap.
Amíg aludt a babakocsiban addig alvásidőben mentünk, de már nem alszik benne, szóval csak ébrenléti időben tudnánk menni. Még nem jár, szerintem most ebben a korban jobb is ha többet mászkál szabadon, mint az ha a babakocsiba kötve sétálnánk minden nap. (Ilyen időben nekem eszembe se jutna kint lerakni mászkálni)
Majd ha járni fog megyünk játszótérre, addig a séta inkább az én ügyintézésem, bevásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!