Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindennap mentek sétálni egy...

Mindennap mentek sétálni egy év körüli babátokkal?

Figyelt kérdés
El volt törve a lábam, eddig volt segítségem. Most még bicegek, de már sokkal jobban vagyok. Egy éves a kislányom és hát nem biztos hogy lesz mindennap erőm nagyokat sétálni. Szellőztetek itthon természetesen , de az mégsem olyan. Szerintetek?

tegnapelőtt 10:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Megyunk, de nem volt eltorve a labam. Nyilvan ebben a helyzetben ugy csinald, ahogy neked jo, most mi mast lehet tenni.

Ha van apuka/akarki es meg normal idoben hazaer, akkor kiviheti delutan o is.

Fontos lenne azert a friss levego, de nyilvan ez egy kenyszer helyzet.

tegnapelőtt 10:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően igen, de a te helyzeted nyílván más. Szerintem ha egy-egy nap kimarad az nem a világ.

Ill viheti apuka is.

tegnapelőtt 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem volt eltörve a lábam. Nyilván ha még pihentetni kell és/vagy kímélni, akkor nem fog használni neki, ha erőlteted a sétát.
tegnapelőtt 10:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Apa az a baj, hogy este jön haza és korán megy.. nagyszülők hazautaztak, így már csak mi vagyunk plusz a nagyfiú, akiért megyünk iskolába ígyis úgyis 4-kor.
tegnapelőtt 10:49
 5/17 A kérdező kommentje:
*hozzáteszem kocsival, mert gyalog messze lenne
tegnapelőtt 10:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ebben az esetben tök nem releváns, hogy mi megyünk-e.

Mi megyünk, igen. Pontosítok, mi családiban lakunk, udvaron vagyunk.

De ha el lett volna törve a lábam és fájna, akkor valószínű én sem vinném ki minden nap az udvarra. Jó a friss levegő, de nem minden áron.

tegnapelőtt 10:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, ha most nem tudod vinni. Emiatt ne érezd rosszul magad.
tegnapelőtt 10:57
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

Dehát, ha mindenképpen mentek a nagyfiúért, akkor már simán beugorhattok egy zárt játszótérre. Te ülhetsz a padon, a nagy meg szaladgálhat a kicsi után. Nem neked kell sétálni.

Bocsi, a kérdésre nem tudok válaszolni, az én babám nem sétál még. Minden nap tologatom, de nem volt eltörve a lábam, és így is a "séták" nagy része ügyintézés.☹️

tegnapelőtt 11:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Az én kislányom sem sétál még. Tologatom babakocsiban :)
tegnapelőtt 11:09
 10/17 anonim ***** válasza:
79%

Én se sétálok vele minden nap.

Amíg aludt a babakocsiban addig alvásidőben mentünk, de már nem alszik benne, szóval csak ébrenléti időben tudnánk menni. Még nem jár, szerintem most ebben a korban jobb is ha többet mászkál szabadon, mint az ha a babakocsiba kötve sétálnánk minden nap. (Ilyen időben nekem eszembe se jutna kint lerakni mászkálni)

Majd ha járni fog megyünk játszótérre, addig a séta inkább az én ügyintézésem, bevásárlás.

tegnapelőtt 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!