Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig játszik naponta...

Mennyi ideig játszik naponta egyedül fél év alatti babátok?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma fél éves a kisfiam, de már hónapok óta elvan egyedül az utazóágyban vagy a földön a játszószönyegen olyan 20-30 perceket. Aztán kicsit oda kell menni hozzá s együtt játszani :) ami élmény! Aztán megint kicsit ott tudom hagyni, de akkor már csak 10-15 percre. Aztán mikor aludt-evett kezdődik elölről ez a kis 'játék' :)
2009. jan. 8. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
4 hós kisfiam is elég sokáig játszik egyedül. Most már mindent megfog, így én a két oldalára pakoltam rengeteg plüsskacatot, hogy bárhova nyúl, megfogjon valamit. amúgy a játszószőnyegen fekszik. 20-30 percig remekül elvan egyedül, "magyaráz" az játékoknak. Az ablak felé is nagyon szeret nézelődni, percekig leköti a fény, akár ablak, akár lámpa. Amikor fárad, akkor jelzi, azonnal kiveszem, mert ha ott marad, túlpörög, és az egész nap sírós onnantól. Azért figyelj rá, mert ennyi játék között még nagyon hamar el tudnak fáradni!
2009. jan. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!