Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van másnak is problémája a...

Van másnak is problémája a babója altatásával?

Figyelt kérdés
6 hónapos a babám ringatással alszik el (sajna hasfájós volt 2.5hónapos koráig és hozzászokott)de ringatásközben is küzd van hogy 20 percig is.9kiló lassan és nagyon nehezen bírom már...jó tanácsokat várok tapasztaltaktól!köszönöm
2009. jan. 8. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én is sírást választottam. Nem volt olyan vészes amilyenre számítottam. Nekem is első nap 20 percet sírt (nem ordított), másodiknap 10 perc nyöszörgés , azóta nincs gond az alvással. Pedig előtte babakocsiba ringattuk este 11-ig!! És ha felkel magától alszik vissza. Igaz 1-szer kel hajnalba kajálni, de utána csak reggel 8-kor mosolyogva! Ők még nem élik meg kritikusan. Vagy valaki tud gondolkodni az ő agyacskájukkal. Hát kötve hiszem. Én se emlékszem az 1 évemre. Inkább kapjon kipihentebb anyukát nappalra!!!!
2009. jan. 8. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! De jó, igen, érdekel, hogy mit tudsz ajánlani hasfájás ügyben! Infacol, gripe water, homeós, kólika tartás, tornáztatás, pocaksimogatás volt.
2009. jan. 8. 14:38
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat 4 hónapos baba anyukájának is, hogy azért le írta a tapasztalatit!,el jutottam az álomba ringató praktikák című kiadványhoz ott például a kiságyba ki be rakosgatást ajánlja egy szakértő meg mindenféle okosságot 5000.-forint körüli összegért.igazából teljesen megértem néha azokat is akik megpróbálják a sírós technikát de erre sajnos én képtelen vagyok de hidd el nekem is fogytán van néha a türelmem de igazából ezt még kipróbálni se merem lehet hogy most ki nevetsz érte...
2009. jan. 8. 17:17
 14/15 A kérdező kommentje:
hasfájásra nekünk ami a legjobban be vált azt az azóta imádott:)gyermekorvosunk írta fel valami görcsoldóféleség ami kb3 másodperc alatt elmulasztotta a göcsöt mikor szegénykém ordított és már semmi nem használt.nekünk a homeopátiás szerek is be váltak a vége felé illetve az espumisan-t egy ismerősöm használta és neki be vált próbáld ki:)
2009. jan. 8. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, kipróbálom! :-)
2009. jan. 12. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!