Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi okozhatja hogy nem akar...

Mi okozhatja hogy nem akar inni a baba? (11 hó.)

Figyelt kérdés
Eddig szépen ivott a lányom napi 100-150ml vizet, most körülbelül 2-3 napja szinte sehogyan nem akar vizet inni. Pár kortyot is csak nagyon nagyon nehezen tudok bele nyomni. Nincs láza. Pisis, kakis pelus van. Alapból jó kedvű, talán kicsit nyűgösebb mint eddig. Pár napja tápszert váltottunk mert az előzőtől székrekedése volt, most ettől nincs, újdonságképpen kapott Hipp-ey gyümölcs pürét 2 nap. Viszont az ételbe is elkezdett válogatni. A gyümölcs, joghurtot eszi, a főzelékeket nem igazán akarja pedig eddig ette. Nem tüsszent, nem köhög, nem lázas. Nem látok semmi jelét hogy beteg lenne. Mitől lehet ez hogy kevesebbet eszik, és inni szinte semmit nem iszik?

nov. 8. 05:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és a napokban állt át a napi 3 tápszerre a napi 4ről. Egyszerre kb. 180-210mlt eszik. Ezen kívül igény szerint eszik még 2x-3x főzeléket (már amennyit, mert nem nagyon fogadja el a napokban), gyümit, levest, joghurtot. Egy evésre ezekből is kb 100-150 gramm. Nem volt nagyétkű eddig sem a lányom mióta elkezdtük a hozzátáplálást.
nov. 8. 06:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Megoldódott. Végre elértem a házi orvost, reflexből rávágta hogy fogzás.

Közben gyümölcs helyett levest adtam neki pici sóval, iszik rendesen megint. :)

nov. 8. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom nem ivott ma egy kortyot sem , élből eltolta.. Nem aggódok, issza a tápszert.
nov. 8. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül. Kellene aggódni ha nem iszik elég folyadékot? Most ugye hűvösebb idő is van. Ma még az enyém sem ivott sokat csak pár koetyot.
nov. 9. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, az enyém is csak kortyolgat, ez van. Ha pisil eleget akkor nincs gond.
nov. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!