Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én csak ámulok, ha babámra...

Én csak ámulok, ha babámra nézek! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Számomra már az is csoda, hogy 9 hónap alatt, hogy tudott ilyen csodálatos baba fejlődni bennem. Most 6 hónapos és a kábulat még tart, mennyi mindent tud már ez a kisember és még csak pár hónapos. :-)
2009. jan. 8. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen ugyan ezt érzem én is! Még sokszor most is sírva fakadok, hogy mennyire gyönyörű, okos, értelemes, csodálatos és sorolhatnám. Most 8 hónapos és tíz napos és az előbb magától felállt a kiságyában! És nem csak egy pillanatra hanem legalább öt percig állt és nevetett meg sírt felváltva. Azonnal fényképeztem hogy apa is lássa milyen ügyes a kislányunk:)
2009. jan. 8. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 fiam van,a nagy már tényleg nagy(16 múlt)de rá is úgy nézek,ahogy a picire(8 hós).Számomra mindketten tökéletesek!
2009. jan. 8. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szintén. 4,5 hónapos kisfiam van, minden mosolya elvarázsol, amikor megérint az aprócska kezével ellágyulok teljesen. Nem is sejtettem azelőtt, hogy létezik ilyen erős szeretet. Gyönyörűnek látom, és minden nap hálát adok az égnek, hogy ez a csoda ez enyém. Napról napra változik, fejlődik, tényleg egy csoda...
2009. jan. 8. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szépeket írtok, hogy itt bömbizek mosolyogva a monitor előtt :) és TELJESEN egyetértek veletek! Kisfiam 6 hós és mindennél többet ér a mosolya, az érintése, a kacagása sőt még a kis görbülő szája is :) további szép babázást!
2009. jan. 8. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Az én gyönyörűségem még csak 2 hónapos és 10 napos-de egyszerűen nem lehet betelni vele.Épp ma reggel fordul át először a hasáról a hátára(hogy meglepődött ő is ),és pont ma nem aludt velünk apa,hogy ő is lássa.

Mindenki azt mondja,milyen szép nagy erős kisfiú-és büszkék lehetünk rá.Hát mi azok is vagyunk!!!

Tényleg milyen érdekes,hogy pár hónaposan már mennyi mindent tudnak!Mikor meglát,az a kis mosoly-minden hisztiért kárpótol....vagy ahogy átölel-vagyis próbál a kis kezeivel...Ez az a szeretet.amire világ életemben vágytam!Csak remélni tudom,hogy örökké fog tartani!!!

2009. jan. 8. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!