Össze-vissza eszik a babám, és ha nem adok neki enni akkor sír. Mit csináljak hogy, vissza szokjon a rendszeres evésre?
Figyelt kérdés
Eddig 3-4 óránként evett,most meg óránként is sír,és 80 ml eszik.Utána alszik 3 óra múlva kér akkor be nyom 130-160ml.
12 hetes fiú
Mai nap
2:35:120ml
7:10:70ml
8:15:70ml
2009. jan. 8. 09:23
1/5 anonim 

válasza:

szerintem nem fontos a rendszeres-ség neki igy jó most
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor is hízik,ha nem rendszeresen eszik?
2009. jan. 8. 09:36
3/5 anonim 

válasza:

az én kisfiam is rendszertelenül szopizik, 4,5 hós és szépen gyarapszik
4/5 anonim 

válasza:

Lehet, hogy most van a fejlődésében egy ugrás és az zavarta meg. Ha nem rendszeresen eszik, akkor is hízik rendesen a baba. Kisfiam 6 hónapig szopott, soha nem volt rendszer az evésben, akkor kapott amikor kérte, havi 1 kg-kat hízott. Ne aggódj ő tudja mikor mennyit kell ennie.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Meg nyugodtam akkor.Nem szekálom azzal,hogy 3-4 óránként ettem őt.Akkor nyomatom bele a kajcsit,ha kell óránék!Szép babázást!!
2009. jan. 8. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!