Ez lehet tejfehérje allergia?
Figyelt kérdés
Sziasztok 3 hónapos a kislányom születése óta tápszeres eddig minden rendben volt 1 hónapos kora óta nagyon bűzös a széklete, fáj a hasa és puffad is és nagyon száraz az arca baba arckrémmel kenem neki azóta elmúlt tegnap óta van olyan időszak amikor annyira nyűgös sír, hogy nehezen lehet megvigasztalni most estre pl alig evett azt olvastam, hogy ezek utalhatnak arra..tegnapelőtt 19:52
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és állandóan teli van az orra és nagyon sokat tüsszög folyamatosan szívom neki az orrát szerencsére engedi
tegnapelőtt 19:54
3/9 anonim válasza:
Lehet. Nálunk voltak ezek a tünetek, bár ő anyatejes volt.
4/9 anonim válasza:
Lehet simán.
Milyen tápszert kap? Nekünk a Milumil Pepti megoldotta szerencsére.
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó most meg beba koraszülött tápszert mert korababa volt de már nem szükséges ez mert megvan már az a súly (csak megmaradt és mondta az orvos előbb ezt használjuk el és utána ír másikat) de mindenesetre ma elviszem az orvoshoz
tegnap 07:35
6/9 A kérdező kommentje:
Voltunk az orvosnál igazából semmit se mondott ugyan azt mondta amit eddig is tudtam puffadt a hasa na ne ezért is vittem oda adjam neki a biogaiat de semmit sem használ mostmár alig - alig eszik is és mondtam is neki, hogy nagyon nem akar enni se és azt mondta ne erőltessem szegény annyira szenved, hogy egy puki is nagyon fáj neki hagyjam kiszáradni vagy mire vár??? Annyit kaptam , hogy vigyem vissza holnap de annyira aggódok, hogy holnapig lesz vele valami
tegnap 10:48
7/9 anonim válasza:
Nem háziorvos kell, hanem gasztroenterológus. Ő diagnosztizál tejfehérje allergiát.
9/9 anonim válasza:
Én bevinném az ügyeletre ha ennyire nem eszik, nehogy kiszáradjon, csak koraszülött..
Amúgy jó retardált orvosotok van, nekünk nem is kellett gasztróra menni, felírta ezt a pepti tápszert (azt mondta ezt még lehet neki), ha nem vált volna be akkor küld szakorvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!