Reflux, tejfehérje allergia, hiszti?
Sziasztok! 3,5 hónapos kislányom kb. egy hete többször sír a cicin, nyüszörög, enne, de elfordul. (Csak anyatejes). Ölben is sokszor emelgeti a lábait, ficánkol. Egyik percben mosolyog, másik percben erőlködik/sír. Szerintem kevesebbet is eszik, amiről teljesen kivagyok. :( Néha viszont mint akinek semmi baja sokat eszik. Doktornő szerint reflux, elkezdtem neki adni a Gastrotuss baby-t. Születése óta volt szájpenésze, ami az utóbbi időben enyhült. Nekem pár napja szintén ég a mellbimbóm, elkezdtem kezelni őt is meg magamat. Székletet nem mindig tudja kinyomni (néha sír közben, néha semmi baja), így a legvégső esetben szélcsövezni szoktuk, sok levegő van benne.
A széklete szerintem híg, én hasmenés szerűnek látom. A nyála már nagyon régóta folyik, de az utóbbi időben sokkal jobban és az öklét állandóan tömi a szájába.
Van esetleg ötlet, hogy mi lehet a baja? (Doktornő sajnos nem válaszolt az utóbbi megkeresésemre) Teljesen kivagyok, félek, hogy éhezik, hogy fájdalma van :( Milyen jelei vannak, ha éhezik? Akkor nem aludna nyugodtan?
Egy 3,5 hölónapos NEM hisztizik!!!!!🤦🏻♀️
Lehet a hasa, a foga, növekedési ugrás, front, cumizavar, ha kap cumit…
Ha van elég pisis/kakis pelus, és hízik, akkor biztos nem kevés a tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!