20,5 hónapos gyerkőcnek adtok levest is?
Figyelt kérdés
Én ritkán adok neki, mi sem vagyunk levesesek. Meg ha eszik levest is, akkor nem eszik rendesen másodikat. Levest, akkor kap, ha tartalmas, husival, zöldséggel.A héten nyílván egyszer ettünk levest. A zöldséget megkapja párolva, főzeléknek.2010. nov. 5. 08:26
1/5 anonim válasza:
Az én kislányom még csak 8 hós de én már most kezdtem adni a leveseket neki.Szerintem jobb ha hamarabb megszokja, mert a leves nagyon jo a gyomornak, és ha megszokja kicsi korában akkor nem lesz gond késöbb.Én a te helyedben adnék neki minél töbször.
2/5 anonim válasza:
azért lenne jó több leves, mert így a folyadékot is vesz magához. ha nem bír utána annyit enni akkor csak kevés levest, de én adnék neki sűrűbben.
3/5 anonim válasza:
Mi ritkán eszünk főzeléket, ezért készítek sűrűn levest. A gyerekeim is jobban szeretik a levest.
Ha kap főzeléket, zöldséget, gyümölcsöt, akkor nem hiszem, hogy feltétlenül mindig adni kell neki levest! Ha heti rendszerességgel eszik, az is jó!
4/5 anonim válasza:
15 hónaposom midnen nap eszik, mert mi is igényeljük. Ha Ti nem vagytok levesesek, neki sem erőltetni. A családi szokásokat kapja meg, akkor fogja magát jól érezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!