Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány fokon mossátok a tetrapel...

Hány fokon mossátok a tetrapelenkákat? Milyen márkát használtok? Hogy bírják?

Figyelt kérdés
Most kezdetnek negyven fokon mostam + vasaltam őket, egész jól bírták a mosást a ruhákkal ellentétben, amik már 40 fokon 800-as fordulat számon bolyhosodnak sajnos. A pelusok csak böfiztetéshez lesznek használva, de a legtöbb márka elég vékony, nem tudom elég lesz-e neki a 40 fok ha használatban lesz. Kaptunk öt darabot ami vastagabb, ezek nem tudom milyen márkájúak, de picit jobbak, mint a lidl, pepco stb.. Ha néha beteszem a törölközőkkel 60 fokon nem mennem tönkre nagyon hamar?

#mosás #Tetrapelus
ma 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nezd meg a cimket. Nekem volt olyan, amire ra volt irva hogy 90 fokon is lehet mosni.

De amugy en atlagosan 40 fokon mostam oket, nem vasaltam, teljesen jo volt igy.

ma 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 6 éve vettem 10 darabot

Az auchanos legolcsóbbat.

2 gyereket kiszolgáltak, a másofik rettenetesen bukós volt.

40fokon mosom őket, sosem vasaltam.

Mára nár csak törlőrongynak használom őket, még mindig jók. Vagyis 10ből 8. Kettőt selejteztem le

ma 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
40 fok és vasaltam. Gyűrötten összetöpörödnek, meg fiókba is vacak lett volna elrakni gyűrve, na meg a fertőtlenítés miatt sem árt. 10 db textil pelenkát kivasalni pont 10 perc.
ma 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nincs meg a baba, ugye? Ha meglesz, nem érsz rá majd ilyenekkel foglalkozni. Fogalmam sincs, milyen márka, többféle van. 40fokon mosom minden más cuccával. Ha valamin olyan folt lesz, azt előtte kiszedem folttisztítóval, ha sikerül. (Pl.egy véres lett oltásnál☹️). Ha meg tönkremegy, majd veszek másikat. Ez csak egy rongy, hahó! Nincs világvége.
ma 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk kettő fajta van, a mintásak, azokat csak 40 fokon mosom és mennek szárítógépbe. Ezekkel csak nyálat/büfit törlök.

A másik a sima fehér, talán babybruinos, azokkal törlök fost, pisit, egyebeket (ha kell) ezek a címke szerint 90 fokig bírják, de csak 60 fokon szoktam mosni a törölközőkkel és szárítógép.

Ha valami brutál vírusfertőzéses fosvahányás tarol itthon, akkor sanytollal mosunk mindent.

ma 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!