Milyen volt a kettőről három gyerekre "váltás"? Hogy éltétek meg?
Figyelt kérdés
nov. 1. 22:01
2/6 anonim válasza:
Én is így gondolom.
Nekem ráadásul a 3.terhessségem volt a legkönnyebb, még a komplikációk ellenére is.
3/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a kettőről háromra váltás kisebb lépés, mint az egyről a kettőre.
4/6 anonim válasza:
Engem is érdekel ez a kérdés. Bocsánat, hogy belekérdezek, de ilyen dolgok hogy alakultak mint: autóba 3 kicsi gyerekhez kellett e autót cserélni? Harmadik gyereknél a második könnyebben viselte e az új babát, mint az első a másodikat? Ahol apuka is altat, és párhuzamosan ment a 2 gyerek altatása, utána ott 3-al hogy alakult, ha problémás volt az altatás?
5/6 anonim válasza:
#4, ezek közül csak az elsőre tudok válaszolni. Nálunk 2 kicsi van és 16 éves a nagy. Sajnos nem fér el a 2 gyerekülés közt, 7 személyes kocsi kellett.
A többire nem lehet egységes választ adni. Azt minden család maga alakítja, vagy alakul valahogy. Szerintem ez nagyon egyéni.
6/6 anonim válasza:
Elfertek a gyerekulesek nem kellett masik kocsi
Az elsot sem viselte meg a masodik, a haradik sem okozott gondott nekik.
Mar nem aludt a nagy igy csak kettot kellett. Vgyis hat ez sem sokaig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!