Mennyit alszik a a 13 hós baba?
Sziasztok, 13 hós babátok mennyit alszik napközben?
Eddig DE aludt 45percet, DU minimum 2ora 40percet,néha 3ora felett. Most max másfél óra után felkel, egyik napról a másikra. Nem kipihent, hisztis, fáradt, de visszaaludni már nem tud.
Egy heti szenvedés után sikerült 2ora alvást kicsikarni, de nyugtalanul alszik.
Először arra gondoltam, 1alvasra szeretne váltani, (tesónak ugyanez volt a napirend, és kb ennyi idősen váltott magától) de még nem bírja ki délelőtt alvás nélkül, eddig 4ora után aludt egyet, de 20-25perccel tovább nem lehet húzni, összeesik.
Ha két alvás közötti időt húzom, még rosszabb.
Éjszaka minden rendben. Néha - néha mocorog, de ha felkel is visszalszik magától percek alatt.
Értem, hogy csökken idővel az alvasidő, de nem másfél órával egyik napról a másikra szerintem.
2x20-30 percet 😅
Reggel 7kor kel. 10fele és 2 fele alszik. Van, hogy csak 15 percet. A rekord a 35 perc.
Este 9kor alszik el.
28.án lesz majd 14hós)
Hat jo szerencses voltal eddig.
Az enyem ujszulott koratol napi 3*30 percet aludt, majd ebbol lett 2*30 perc.
Ejjel, 2 orankent ( vagy surubben) kelt kb. 2 eves koraig.
2 evesen hagyta el teljesen a nappali alvast, es akkor lett vegre jobb, ejjel 12-13 ora felkeles nelkul.
Minden gyerek mas, egyik sem robot, vagy tankonyv.
Ne eroszakolj ra valami a fejedben elkepzelt idealt, hanem az o igenyeire hallgass.
Huhh, most nagyon meglepődtem a válaszokon. Azt gondoltam, azért alszik néhány baba keveset nap közben, mert éjjel 12-13 órákat alszanak.
Bár én észrevettem mindkettőn, hogy a hosszabb ébrenlét sokkal kevesebb alváshoz vezet.
Tudom, h nem robot, saját magához képest kevés ez neki, főleg hogy egyik napról a másikra változott. Azt gondoltam ez egy korosztályos dili esetleg, mint pl pár hónaposan a növekedési ugrások.
Köszönöm a válaszokat.
Ha hiszitek, ha nem, előbb kell menni aludni,kevesebb az ébrenléti idő a két alvás között, mint eddig.Így már helyreállt a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!