Hogy lehetne az Éden nevet anyakönyveztetni?
Figyelt kérdés
Ha jól látom, Magyarországon nem anyakönyveztethető. Sehol sem találom. Hogy kell kérvényezni? Hol? Vagy csak én nem találom?tegnapelőtt 16:47
1/7 anonim válasza:
MTA-nál kell kérvényezni. De kizárt,hogy engedik. Fiú vagy lánynèvnek akarnád? Fiúnak nem való. Elég homo... lánynak talán. De nekik meg ott az Édua.
2/7 anonim válasza:
1es
Az éden az fiúnév, külföldön élek
3/7 A kérdező kommentje:
Igen. Fiú név. Miért nem engedélyezhetik?
tegnapelőtt 18:08
4/7 A kérdező kommentje:
Miért kizart?
tegnapelőtt 18:09
5/7 anonim válasza:
Eden Woods - nő.
Aidan Quinn -férfi.
Amúgy nyilván azért, amiért Jézus, Isten, Allah, Jehova vagy Sátán se lehet a gyerek Magyarországon. De kervenywzni lehet
6/7 anonim válasza:
Én ismerek egy Éden nevű lányt...nem tudom, hogy sikerült így anyakönyvezni,de így hívja mindenki.
7/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem anyakönyvezik. Már csak azért sem, mert első hallásra nem lehet tudni, hogy fiú vagy lány név. Már ez is kizáró ok. Amúgy lehet kérvényezni, legfeljebb elutasítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!