Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehetne az Éden nevet...

Hogy lehetne az Éden nevet anyakönyveztetni?

Figyelt kérdés
Ha jól látom, Magyarországon nem anyakönyveztethető. Sehol sem találom. Hogy kell kérvényezni? Hol? Vagy csak én nem találom?
tegnapelőtt 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
MTA-nál kell kérvényezni. De kizárt,hogy engedik. Fiú vagy lánynèvnek akarnád? Fiúnak nem való. Elég homo... lánynak talán. De nekik meg ott az Édua.
tegnapelőtt 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
12%

1es

Az éden az fiúnév, külföldön élek

tegnapelőtt 18:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen. Fiú név. Miért nem engedélyezhetik?
tegnapelőtt 18:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért kizart?
tegnapelőtt 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Eden Woods - nő.

Aidan Quinn -férfi.

Amúgy nyilván azért, amiért Jézus, Isten, Allah, Jehova vagy Sátán se lehet a gyerek Magyarországon. De kervenywzni lehet

tegnapelőtt 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
29%
Én ismerek egy Éden nevű lányt...nem tudom, hogy sikerült így anyakönyvezni,de így hívja mindenki.
tegnapelőtt 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem anyakönyvezik. Már csak azért sem, mert első hallásra nem lehet tudni, hogy fiú vagy lány név. Már ez is kizáró ok. Amúgy lehet kérvényezni, legfeljebb elutasítják.
tegnapelőtt 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!